Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Бяла Пеньо Ненов: Имаме сериозни намерения за спорта в града

Автор:


Град Бяла Варненско се утвърждава все повече, като спортен център. Макар и малко морско градче, амбициите на местното ръководство в посока спорт са повече от сериозни. Доказателство за това е фактът че днес волейболният тим на Бяла-Черноморец играе финал за купата на България във Висшата лига срещу тима на Черно море –Варна. Срещата е в Бургас. За спорта в Бяла ще разговаряме в следващите минути с кмета Пеньо Ненов.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Ясни са съперниците за 2-рия кръг за купата на България по футбол

Днес изтеглиха жребия за турнира купа България по футбол. Двата варненски тима ще участва в 1/16 финалите. Черно море ще се изправи срещу победителя от двойката Кюстендил-Марек, а Спартак /Варна/ чака победителя от срещата Саяна – Локомотив Горна Оряховица. Мачовете от този етап на турнира ще се играят в периода 29-31 октомври 2024 година...

публикувано на 24.09.24 в 14:17

Гимнастичките на "Грация" - Варна ще ни представят на световния форум Golden Age (ВИДЕО)

Състезателките по художествена гимнастика на „Грация“-Варна ще представят страната ни на световния гимнастически фестивал Golden Age в Бургас. Надпреварата стартира и в нея участват дами и господа над 50 години. Варненската формация е подготвила специална композиция, а треньор на тима е Петя Димитрова. Днес ви срещаме с амбициозните..

публикувано на 24.09.24 в 11:55

Шампионска титла за варненските тенисисти

Състезателите по тенис на маса на „Комфорт“-Варна станаха шампиони на България до 21 г на ДП-отборно. Варненските тенисисти играха много добре и със самочувствие. Състамвът на варненския тим: Александър Димитров-21г Людмил Димитров-15г Мирослав Шмидт-13г Виктор Димитров-13г

публикувано на 24.09.24 в 10:52

Радулов, Иванов и Шейнгезихт са на победа от основната схема

Националите на България за Купа „Дейвис" Илиян Рудалов и Иван Иванов заедно с Леонид Шейнгезихт постигнаха втори победи в квалификациите на турнира за мъже на клей в Сабадел (Испания) с награден фонд 25 хиляди долара. 19-годишният Илиян Радулов победи с 6:3, 6:3 Лука Лопатич от (Словения). Така в първите си два мача Радулов загуби само седем..

публикувано на 24.09.24 в 10:51

"Спартак"-Плевен взе американец

Последното попълнение в състава на представителния баскетболен мъжки отбор на Спартак- Плевен е Клет РИЙД ( Brett Harmon Reed, 203 см, 104 кг, 06.05.1998 г.). Брет идва в отбора след силен сезон в шведската първа лига с отбора на Koping Stars.

публикувано на 24.09.24 в 10:48

"Грация"-Варна ще ни представя на Световен фестивал

Варненските състезателки на "Грация", които ще ни представят на 9-ят Golden Age Gym Festival вече са в Бургас и в очакване на предстоящите битки. Нагласата на варненки е за медал. Имаше откриване на проявата, а сега идва времето за изява.

публикувано на 24.09.24 в 10:47

Варна е домакин на турнира "Купа класик" по бодибилдинг (ВИДЕО)

За трети пореден път Варна е домакин на турнира по бодибилдинг "Купа класик". Състезанието е днес цял ден в спортната зала в кв. "Владислав Варненчик". Това е предпоследният турнир за годината, преди определянето на шампионите. Интересът на публиката е огромен.

публикувано на 23.09.24 в 13:45