Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Калоян Станчев: Мръсотията създавана от автомобилни хора може да срине автомобилния сезон

Автор:


Никой не знае какво се случва с автомобилния спорт у нас. Има скандал и той е многостранен- федерация, бивши ръководители, настоящо ръководство, странични хора. Министерството на спорта подтиквано от уж „автомобилни хора“ подлага на постоянни проверки ръководството на автомобилната централа. Генералният секретар Калоян Станчев обяснява подробно какви са проблемите и ще успеят ли да спасят сезона.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Черно море" отива на финал при 16-годишните

Волейболистите на "Черно море", момчета до 16 години записаха победа в последния си мач от държавния турнир, който се проведе в Кранево. Тимът на Диана Дянова победи трудно с 3-2 гейма отбора на "Стойчев- Йазийски". Така след този турнир "Ч.море" заедно с отбора на "Берое" се класират за финала.

публикувано на 19.05.24 в 16:10

Още две титли за България от Европейското по карате

Завърши Европейското първенство по карате киокушин във Варна. Днешният последен ден донесе на страната ни още две титли и един сребърен медал. Европейски шампион стана Александър Стоименов до 70 кг при мъжете, както и Евгени Прудников при ветераните. Богомил Костов при мъжете от СК "Ичи Геки" до 90 кг остана на второ място и взе среброто.

публикувано на 19.05.24 в 16:08

ВИДЕО: "Балкан" победи "Левски" и утре играе с варненския "Черно море Тича"

Във Варна днес беше първият ден от Държавното първенство по баскетбол на колички. Отборът на домакините "Черно море Тича" стартира с победа срещу "Левски" -София и при нов успех утре срещу "Балкан"-София ще стане шампион на България. Това е единствената среща за утре, като мачът е от 10.00 ч. В последната среща за днес отборът на "Балкан" победи "Левски"..

публикувано на 18.05.24 в 19:30

ВИДЕО: Мачът за титлата на Стратимир Стратиев

Тук можете да видите цялата среща на Стратимир Стратиев на Европейското първенство по карате киокушин във  Варна. Победата в този мач срещу румънския състезател донесе на българина европейското злато. Нашето момче изигра правилна тактически този мач с много агресия и стъпи на върха.

публикувано на 18.05.24 в 19:21

Стратимир Стратиев донесе трето злато за България

Стратимир Стратиев стана европейски шампион по карате киокушин във Варна. Той взе титлата на кумите в категория до 80 кг. Стратимир е състезател на бургаския клуб "Спирит". Той изигра перфектен мач срещу румънец, като видимо беше по-добрият състезател на татамито.

публикувано на 18.05.24 в 19:19

ВИДЕО: Европейско първенство по карате киокушин във Варна

Повече от 720 състезатели от 21 страни пристигнаха на Европейското първенство по карате киокушин във Варна. Големият форум се провежда в зала "Владислав" на спортен  комплекс "Черно море" при отлична организация. Първенството на практика ще бъде открито официално утре в 10.00 ч. Надпреварата е за всички възрастови групи, включително и ветерани...

публикувано на 18.05.24 в 19:12