Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НА СВЕТЛО на 9 май с Иван Барбов

Снимка: Делян Милчев 17 г., ОДК Варна

На 9 май - Ден на Европа и Ден на победата над хитлерофашизма, ще победим скуката в поредния вълнуващ радиоследобед на честотите на Радио Варна.

За вашата добра информираност и добро настроение са се погрижили Иван Барбов, Галена Ковчазова и звукорежисьора Добромир Мързов, както и нашите репортери, които са винаги в ритъма на най-интересните събития от деня. Тях  ще проследим във времето от 14.00 до 17.00 часа.

Ето и акцентите днес:

С нови разкрития за пожара в старческия дом "Свети Георги" във Варна ще чуем старши комисар Атанас Михов, началник на Областната дирекция на МВР в морската столица.

Кампания "В подкрепа на зависимите и техните семейства" подемат от асоциация "Само днес". Срещаме ви с двама от инициаторите - Милена Петрова и Павел Павлов. Кой е ключът, който може да отключи вратата за бягство от зависимостта?

Ще проследим събитията във Варна по повод 9 май.

В 15.40 часа започва рубриката "Евранет Плюс".

Кои са акцентите от културния афиш на Варна и региона?

Срещаме ви със съвременния артист Антония Цонева, автор на изложбата "По зеления път".

И от зеления път ще се пренесем на "зеления килим" с триумфа на "Спартак" (Варна), който се завръща в елита след 13-годишно прекъсване. Ще чуем треньора на "соколите" Васил Петров. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

НОВИЯТ ДЕН на 24 септември с Иван Барбов

„Най-добрият начин да събудиш човек е с чаша кафе в леглото – лисваш и бягаш“, гласи съвет с неизвестен автор в социалните мрежи. Ако не ви се бяга толкова рано сутрин и предпочитате да си изпиете кафето вместо да го разливате – най-добрият начин за събуждане е сутрешната програма на Радио Варна.   Иван Барбов, Доротея Николова и..

публикувано на 24.09.24 в 05:59

На 23 септември в "От другата страна" по Радио Варна

На 23 септември в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Johnny Hedlund (UNLEASHED). Представяне на новия албум на GRIMAZE "The Heart of a Collapsing Star" – разговор с Георги Иванов. Част 2 на интервюто с Васил Свиленов Георгиев a.k.a. Васко Кръпката (ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД). Стойчо Димитров (HMC "Metal Force") с информация..

публикувано на 23.09.24 в 14:25

"На светло" в понеделник, 23 септември

 "Зеленият морски двор на Варна" получи голямо признание на церемонията по връчване на наградите в Международния конкурс Triple E в Лисабон. Разговор с  д-р Явор Ченков от екипа; Рубрика "Свидетелства от Варна" с Любомир Кутин; Каква е обстановката около паметника на Цар Калоян във Варна и защо градинката е в плачевно състояние? -..

публикувано на 23.09.24 в 10:32

По първи петли с Ваня Славова на 23 септември

От 4 до 6 часа на вълните на БНР всеки понеделник от второ студио на Радио Варна На 23-ти септември, все още настроени празнично, независими и добре с вас отново сме аз Ваня Славова и звукорежисьорът Петър Венков, за да споделим заедно своята зависимост към радиото и предаването "По първи петли"! Както винаги темите ще бъдат..

публикувано на 22.09.24 в 10:40

"На село" при двама Полковници и една Победа

Две добрички села, които влизат в поредното издание на предаването "На село", носят имената  на полковници, сражавали се за свободата на България -   Полковник Свещарово и Полковник Минково. Ще отидем и в село Победа. Ще си говорим за проблемите на населените места и за зависимостите, които имат – от голяма община, която отпуска парите, от..

публикувано на 21.09.24 в 08:40
Chart

#777 ТОП 20 (20.09-27.09.2024)

публикувано на 20.09.24 в 19:16

В „Гравитация нула“ на 20 септември

„Гравитация нула“ на 20 септември 2024 година с Мартин Николов -   42 фестивал на българския игрален филм "Златна роза" – гост в студиото доцент Александър Донев, творчески директор на фестивала; -   Представяне на книгата „Между два кадъра“ – разговор с автора доцент Деян Статулов; -   Креативният продуцент Богдан Дарев..

публикувано на 20.09.24 в 13:09