Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иван Малчев: Чувствам се страхотно. Три пъти непобеден.

Автор:


Иван Малчев е варненски културист и в момента е №1 в България. Той стана за пореден път шампион на България по културизъм. Състезател е на клуб „Велев“. Този успех му донесе и признанието „Спортист на Варна“, след като спечели онлайн гласуването за месец септември доста убедително.

Днес ви срещаме с културиста Иван Малчев.


ВАРНЕНЦИ НА СТАРТ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез процедурата за медийни проекти - конкурс 2022.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Две нови футболни книги във Варна за двама славни герои

Две нови футболни книги се появиха във Варна. В тях главните герои са две от футболните легенди на Варна, България и най-вече на Спартак Варна. Става дума за Илия Кирчев и вратаря Красимир Зафиров. По време на годишното събрание на сдружение "Стратегия за развитието на футбола във Варна" беше презентирана официално едната от тях, свързана с живота и..

публикувано на 14.11.22 в 11:05

Максим Милчев и Динко Нейков: Това е сериозен успех за нас

Варненски състезатели се завърнаха с два медала от Балканско първенство по класическа борба в Румъния. Максим Милчев /вдясно на снимката/ спечели титла при кадетите, а Динко Нейков е със сребро при децата. Чуйте ги. ВАРНЕНЦИ НА СТАРТ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез процедурата за медийни проекти - конкурс 2022.

публикувано на 12.11.22 в 17:05

Светльо Стоянов и Христо Филчев: Тренираме в претъпкана зала. Не е нормално

Треньорите по класическа борба в клуб "Локомотив-93"- Варна Светлозар Стоянов /горе на снимката/ и Христо Филчев /долу/ са щастливи от спечелените медали на техните състезатели на Балканското първенство в Румъния. Максим Милчев се завърна със злато и титла при кадетите, а Динко Нейков при децата спечели бронзов медал. Двамата треньори коментират по..

публикувано на 11.11.22 в 11:31

Венци Младенов: В края на седмицата басейн „Алекси Алексиев“ ще работи

Във Варна напрежението, свързано с плувен басейн „Алекси Алексиев“, изчезна. Басейнът е пълен с вода след ремонта. Почти сигурно е, че в събота ще отвори врати за състезатели и граждани. В момента тече шоково обработване на водата с химикали.  След разговори с фирмата - доставчик се стигна до компромисни варианти и решения. От петък са..

обновено на 09.11.22 в 12:02

Киселичков и Димитров смятат, че са имали шанс за успех срещу Левски

Варненският футболен клуб „Спартак“ израства с всеки изминал ден. Отборът се заврърна в елита този сезон, като в началото беше доста плах и несигурен, но сега варненци излизат със самочувствие дори срещу грандовете в шампионата. „Спартак“ можеше вчера да се поздрави с успех срещу столичния „Левски“ у дома, но в крайна сметка срещата завърши..

публикувано на 07.11.22 в 11:45

Галин Димов: Първи по рода си турнир по кик бокс

Много интересен турнир по кик бокс ще се  проведе тази събота в един от големите търговски центрове във Варна.Истински срещи ще има, при това на ринг. Българска конфедерация кик бокс и муай тай заедно с търговския център правят копродукция, като целта е да се покаже какво представляват ринговите стилове в кик бокса. По какво си приличат и по..

публикувано на 05.11.22 в 17:05

Стилиан Тричков: Участвах заради шоуто, а не за класиране

Стилиан Тричков е дрифт състезател, но това не му попречи да бъде сред участниците в надпреварата по Гимкхана във Варна. Той показа образцово каране, с много прецизност и в същото време много атрактивност. След последния му старт го спирам за интервю. ВАРНЕНЦИ НА СТАРТ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез процедурата за..

публикувано на 04.11.22 в 11:20