Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Херо с позитивен коментар за отбора. Тиаго - играч на мача

Автор:


Футболистите на Спартак/Варна/ направиха силен старт в новия дял от елитното ни първенство. Те приеха шампиона Лудогорец и показаха силна игра с много пропуски пред вратата. В крайна сметка Спартак загуби с 1-2, но играта на варненци дава сериозни надежди за оставането им в Първа лига. Чуйте коментара на старши треньора Димитър Димитров-Херо за представянето в срещата.

Тиаго



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Ася и Ги, българка и французин на конкурса за елегантност във Варна (ВИДЕО)

На конкурса за елегантност на ретро автомобили във Варна тази година имаше двама французи. Всъщност Ася е от Пловдив, но се смята вече за французойка и се шегува на тазми тема, а Ги е истински французин, който обича България и от Бордо се преселва да живее у нас, като редуват Пловдив и Варна. Двамата „французи“ са много забавни и разказват..

публикувано на 05.06.24 в 12:30

"Черно море" се стяга за финалите до 16 години

Ст.Загора и Разлог приемат груповата фаза от финалния турнир за момчета под 16 години по волейбол. Надпреварата ще бъде между 10 и 13 юни. В нея участват 12 отбора.В групите се играе всеки срещу всеки. Класиралите се на първо и второ място отбори от двете групи продължават към финалната четворка.В Стара Загора ще се играят срещите от гр. А. Освен..

публикувано на 05.06.24 в 10:42

Българките са европейски шампионки

Българският отбор на сабя в състав Йоана Илиева, Белослава Иванова, Калина Атанасова и Емма Нейкова стана европейски шампион за жени до 23 години на шампионата на Стария континент в Анталия. Фехтовачките ни, водени от националния треньор Ивайло Воденов, показаха завидна психика и увереност, играха със самочувствие и не оставиха съмнение, че са..

публикувано на 05.06.24 в 10:41

Загуба за женския ни отбор с 0-3

Женският национален отбор на България допусна поражение с 0:3 от Румъния на стадион „Александър Шаламанов“ в мач от Група C4 на европейските квалификации.След поражението тимът е на трето място в групата с 3 точки от 4 мача, колкото има и Казахстан. Втори е Армения с 6, а лидер са румънките с 12.През юли за България предстои гостуване на Армения и..

публикувано на 05.06.24 в 10:39

Направихме добър мач срещу Румъния

Националният отбор на България завърши при нулево равенство гостуването си на един от участниците в предстоящото европейско първенство – Румъния. Така “лъвовете” все още нямат загуба в петте си срещи под ръководството на Илиан Илиев.  Пред около 20 хил. зрители на стадион “Стяуa” в Букурещ двата отбора изиграха изключително динамичен мач въпреки..

публикувано на 05.06.24 в 10:39

Българките напуснаха Ролан Гарос

Българското участие приключи във втория кръг на сингъл при юношите и девойките на откритото първенство на Франция по тенис.  Трите българки имаха изключително тежък жербии за вторите си мачове. Ива Иванова отстъпи с 4:6, 3:6 на американката Кристина Пеничкова.  Росица Денчева загуби с 2:6, 2:6 от четвъртата поставена Тайра Катерина Грант от САЩ...

публикувано на 04.06.24 в 18:25

Томислав Стипич е новият треньор на ЦСКА

Томислав Стипич е новият треньор на ЦСКА. Хърватинът с германски паспорт се присъединява към „армейците“ за 1+1 години.  „Вашите мечти са вече мои мечти,“ каза Стипич на чист български по-малко от 24 часа след пристигането си в България.   Специалистът се впуска в работата си с ентусиазъм, отговорност и страст – не само към футбола, но и към..

публикувано на 04.06.24 в 18:23