Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милен Стоянов: Надявам се да станем първи в групата


Волейболистките на „Варна-ДКС“ се класираха за следващата фаза на държавното първенство при девойките до 20 години. Варна е домакин на една от групите, като мачовете в ДКС продължиха и днес. Момичетата на треньора Милен Стоянов постигнаха победи срещу Хебър /Пазарджик/ с 3-0 гейма и срещу Славия /София/ с 3-1 гейма. Това ги изпраща в следващото ниво на шампионата. Да чуем какво каза наставникът Милен Стоянов след убедителния успех срещу тима от Пазарджик.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВИДЕО: Йордан Александров изпусна финала

Йордан Александров е един от най-добрите ни състезатели по спортна гимнастика в момента. За съжаление той направи грешки на силния си уред успоредка и не успя да се класира за финалите на Световната купа по спортна гимнастика във Варна.

публикувано на 24.05.24 в 16:06

ВИДЕО: Валентина Георгиева, съчетание на греда

Валентина Георгиева си извоюва правото да играе на финал на прескок на Световната купа по спортна гимнастика във Варна, но на греда не успя да направи добро представяне. Тук можете да видите цялото й съчетание.

публикувано на 24.05.24 в 16:04

Имаме двама финалисти на Световната купа

Приключи вторият квалификационен ден за българските участници на Световната купа по спортна гимнастика във Варна. Можем да сме доволни, защото Димитър Димитров се класира за финала на прескок и на практика оставаме с двама финалисти. Валентина Георгиева на прескок и Димитър Димитров също на прескок. Останалите ни състезатели днес не бяха чак толкова..

публикувано на 24.05.24 в 15:53

Българското участие на Световната купа днес

Утре е вторият състезателен ден от Световната купа по спортна гимнастика във Варна. Отново ще има квалификации с българско участие. Първи ще играят Даниел Трифонов и Йордан Александров на висилка. След това при мъжете на прескок ще ни представят Даниел Трифонов и Димитър Димитров. На смесена успоредка ще ни представят Йордан Александров и..

публикувано на 24.05.24 в 11:55

Българският отбор временно е трети

България заема временно трето място в отборната надпревара на Европейското първенство. Стилияна Николова е втора в квалификацията за многобоя, Боряна Калейн - девета. Със съчетанията с обръч и топка при жените стартира вторият състезателен ден на 40-то издание на Европейското първенство, което се провежда в Будапеща (Унгария). България е..

публикувано на 24.05.24 в 08:11

Отличен за отбора на Черно море

ЦСКА - София преклони глава пред Черно море. Варненци спечелиха с 1-0 в мач от 34-ия кръг на efbet Лига. Пабло Гарсия се разписа в 57-ата минута. Бусато с червен картон в 50-та минута. Това ще даде право на участие на "моряците" в европейските клубни турнири през лятото, докато "червените" ще трябва да преминат през бараж , за да достигнат до..

публикувано на 24.05.24 в 08:09

Националките до 18 години с първа тренировка

Националният отбор за жени под 18 години направи първа тренировка като част от лагера за предстоящите участия в две първенства - Европейското (1-13 юли) и Балканснкото (18-22 юни). Селекционерът Антонина Зетова повика 19 състезателки, които се събраха днес в столичната зала "Христо Ботев". Именно там тимът ще тренира двуразово до 7 юни, когато ще..

публикувано на 24.05.24 в 08:07