Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Янко Янков: Вече мислим за селекцията за следващия сезон

Автор:


Много хубаво е да се стремиш към традициите. Подобно нещо се забелязва в град Шумен и то е свързано с баскетбола. Чуйте още по темата. Днес ви срещаме с един млад треньор, който се опитва да възроди славата на баскетбола в града.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Нова победа за България

България постигна втора победа в Лигата на нациите. В японския град Фукуока нашите надиграха Иран с 3:2 (20:25, 25:22, 25:23, 20:25, 15:11). За първи път в тазгодишното издание на ВНЛ българите играха пет гейма. Предишната победа за тима ни бе срещу САЩ. Двубоят с Иран мина изцяло под знака на обратите. В голямата драма по-силни обаче бяха водените от..

публикувано на 07.06.24 в 11:35

Силен турнир по плуване започва във Варна

Над 400 плувци от 27 клуба от България, Румъния, Турция, Великобритания и Египет ще си оспорват наградите в седмото издание на елитния международен турнир Black Sea Cup.  Състезанието, чиито организатори са плувният шампион на България – ПСК „Черно море”, община Варна, плувен комплекс „Приморски” и БФПС, ще се проведе във Варна от 7 до 9 юни...

публикувано на 07.06.24 в 10:28

Мишо Александров с пост в ЦСКА

Михаил Александров се присъединява към „армейския“ клуб. Юношата на „червените“ и национал на България е новият технически директор на ЦСКА. Той ще отговаря зa инфраструктурните въпроси в клуба като подобряване на базата в Панчарево и изграждане на модерна детско-юношеска школа. Александров има задълбочени познания в тази сфера, след като е един от..

публикувано на 07.06.24 в 10:27

Двама футболисти напуснаха Славия

Славия се раздели с юношите си Валентин Петров и Кристиян Христов. Договорите на двамата са прекратени по взаимно съгласие. 20-годишният Петров има 7 мача и 1 гол с екипа на първия състав на “белите”, за който дебютира през май 2022 година и участва в младежката Шампионска лига. През последните месеци халфът се изявяваше предимно във втория тим, а..

публикувано на 07.06.24 в 10:26

Националките отиват на лагер в Италия

Лагер в чужбина ще изкара националният отбор за жени под 18 години, който се подготвя за участието си на две първенства - Европейско и Балканско. Българският селекционер Антонина Зетова посочи списък с 15 състезателки, които ще пътуват за Италия в четвъртък, 7 юни. В рамките на три дни (8, 9 и 10 юни) нашите ще изиграят контроли с тима на Италия...

публикувано на 07.06.24 в 10:25

Девически отбор по футбол към "Черно море"

Варненският футболен клуб „Черно море“ вече развива и женски футбол. Всъщност това е една от идеите на футболната ни централа, към всеки клуб да има и женска секция. Валентин Веселинов е млад треньор, който работи в женската формация до 13 и 5 години заедно с колега си Илиян Николаев. От отбора дори има национална състезателка, вратарката..

публикувано на 06.06.24 в 13:55

Важна среща на кмета на Варна със спортните клубове

Кметът на Варна Благомир Коцев и всички отговарящи за спорта в града са на голяма и полезна среща, свързана с проблемите на спорта във Варна. В диалогов режим се коментира с конкретика по спортове и бази. Кметът обеща да говори с представители на Oбщинския съвет, за да паднат значително цените за наеми за варненски клубове, които ползват залите..

публикувано на 06.06.24 в 13:30