Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спартак/Вн/ играе контрола с Добруджа. Васев пропуска два мача.

Автор:

Спартак /Вн/ уреди контрола с втородивизионния Добруджа в паузата в първенството. Спарингът ще е в събота от 14.00 ч на стадион „Спартак“. При лошо време, мачът ще е на стадиона на  СК „Локомотив“.

В проверката Димитър Димитров ще използва всички налични играчи, като ще даде повече шанс на по-рядко участващите в срещите. В мача ще бъда изпробвани и юноши на клуба.

Иначе тимът ще поднови участие в първенството с домакинство на Берое на 9 април, неделя от 17:45 часа. Преди това обаче на 4 април Спартак гостува на Лудогорец в мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на България.

За двете срещи треньорът Димитър Димитров – Херо няма да може да разчита на Васев, който е с натрупани 9 жълти картона.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Найден Найденов: Преди дузпите усещах, че ще спечелим

Ватерполистите на клуб „Варна“ се завърнаха с купата на България при мъжете. Финалната надпревара се проведе в Благоевград, а момчетата на треньора Найден Найденов не допуснаха загуба срещу съперниците си. В решителната среща с ЦСКА се стигна до дузпи, като „моряците“ не оставиха никакъв шанс на столичани. Големият трофей пристигна във Варна,..

публикувано на 28.03.24 в 11:50

Без почивка за щангистите на "Титан"-Варна

Нито миг покой за щангистите на "Титан"- Варна. Веднага след завръщането си от държавното първенство в Асеновград почти всички са в залата. Кипи усилен труд. Тренировката тече на високи обороти. Главният треньор в клуба Живко Николов не отпусна много време за почивка на състезателите. Предстоят скоро други състезания и той иска всички да са във форма...

публикувано на 28.03.24 в 08:45

Българките играят три контроли с Испания

Националният отбор на България за жени под 18 години ще изиграе три приятелски срещи с Испания. Контролите са част от подготовката на тима ни за предстоящата европейска квалификация в Австрия (11-14 април). България и Испания ще се срещнат в три последователни дни – 28, 29 и 30 март. Първата проверка ще бъде предавана пряко в YouTube канала на..

публикувано на 28.03.24 в 08:20

Полуфиналистките при жените по волейбол

ЦСКА, Левски- София, Славия 2017 и Марица (Пловдив) достигнаха до полуфиналната фаза на Национална Волейболна DEMAX+ лига за сезон 2023/2024. "Червените" се класираха след успех в четвъртфиналите срещу Хектор с 2-0 победи (3:0 и 3:0), а "сините" отстраниха Марица 2022 също след два успеха (3:1 и 3:0). Двата тима ще се изправят един срещу друг в поредно..

публикувано на 28.03.24 в 08:10

Взехме иранска състезателка

Иранската състезателка по таекуондо Кимия Ализадех ще се състезава за България на олимпийските игри в Париж. 25-годишната Ализадех, която в момента е със статут на бежанец, е подписала договор с Българската федерация по таекуондо, съобщи председателят ѝ Слави Бинев. От федерацията съобщиха, че процедурата по придобиване на българско гражданство все..

публикувано на 28.03.24 в 08:00

Фратрия победи Черноломец

Футболният тим на Фратрия победи Черноломец 1919 (Попово) след дузпи с 8:7.  На стадиона в Каварна се игра финалът на областта за купата на Аматьорската футболна лига 2023/24.  В началото на срещата Андрей Лисак спечели дузпа, и Артур Аветисян я реализира успешно. Първото полувреме завърши при резултат 1:0.  Лъчезар Войков отбеляза гол в средата на..

публикувано на 27.03.24 в 21:06

Математическа гимназия е шампион по волейбол във Варна

Отборът на Математическа гимназия е шампион в състезанието по волейбол за юноши 11-12 клас. В ученическа купа "Варна" бяха излъчени победителите в състезанието по волейбол за юноши 11-12 клас. В турнира взеха участие 10 отбора: ІІІ ПМГ “Акад. М. Попов“, МГ “Петър Берон“, ПГТ Варна, ПГ Електротехника, V ГПЧЕ “Йоан Екзарх“, ПГТ „Проф. А. Златаров“,..

публикувано на 27.03.24 в 13:45