Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мнения след загубата на Черно море Тича на старта на първенството

Автор:


Баскетболистите на Черно море Тича стартираха със загуба новото първенство  при мъжете. Като домакини те отстъпиха срещу тима на Левски с 66-94. Варненци бяха без четирима контузени състезатели и това се отрази на играта. Липсата на ротация на терена позволи на „сините“ да вземат убедителна победа. Сега ви предлагам да чуем част от главните действащи лица. В началото Мартин Йорданов / на снимката горе/, състезател на Черно море.


Димитър Ангелов


Константин Папазов






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВИДЕО: Валентина Георгиева взе Световната купа

Валентина Георгиева зарадва зрителите н ДКС във Варна, като спечели Световната купа по спортна гимнастика на прескок. Тя има и олимпийска квота за Париж. Другият финалист днес на земя Димитър Димитров допусна грешка на финала на съчетанието си и остана без медал.

публикувано на 25.05.24 в 16:27

България има носител на Световната купа

Имаме носителка на Световната купа по спортна гимнастика от Варна. Това е Валентина Георгиева, която направи перфектен прескок и заслужи първа оценка. Валентина Георгиева си тръгва със златото от морската столица. Утре чакаме медари от Димитър Димитров на прескок и от Йордан Александров на висилка

публикувано на 25.05.24 в 16:20
Валентина Георгиева

Валентина Георгиева спечели златния медал на финала на прескок при жените на Световната купа по спортна гимнастика във Варна

България има носителка на Световната купа по спортна гимнастика, която се провежда във Варна.  Това е Валентина Георгиева, която направи перфектен прескок и заслужи първа оценка. Възпитаничката на Филип Янев беше безапелационна в изпълненията си като за първия си опит получи 14.133 точки, а за втория 14.033 точки. Така със средна оценка..

публикувано на 25.05.24 в 15:58
Боряна Калейн

Боряна Калейн e трета в многобоя на след първия поток на Европейското

Боряна Калейн е на трето място във временното класиране след първия поток от финала в многобоя на европейското първенство по художествена гимнастика в Будапеща. Калейн завърши трета от първите 12 участнички в битката за абсолютната евротитла със сбор 135.550 (34.150 на обръч, 33,300 на топка с..

публикувано на 25.05.24 в 14:55

ВИДЕО: "Спартак"-Варна отпразнува спечеления трофей

Футболистите и цялото ръководство на футболен клуб "Спартак"-Варна отпразнуваха спечелената титла във Втора лига.

публикувано на 25.05.24 в 09:44

"Спартак"-Варна получи купата и златните медали

Футболистите на "Спартак" /Варна/ получиха купата и златните медали за шампионското първо място във втора лига. това стана веднага след успеха срещу "Спартак"/Плевен/ с 2-0. Имаше тържества на стадиона.

публикувано на 25.05.24 в 09:41

LZ Yachting 1991 води след първия ден на регата Varna Channel Cup

езветрие отложи началото на първата състезателна гонка в регата Varna Channel Cup. Стартът, заложен по програма за 11ч., беше даден от главния съдия на регатата Станислав Викторов едва в 15:00ч. Въпреки дългото чакане на вода, 36-те стартирали екипажа успяха да реализират две от четирите предвидени за деня гонки. В края на първия ден, при най-бързите..

публикувано на 25.05.24 в 09:37