Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

51-годишен мъж почина след тежка катастрофа край Дългопол

Снимка: Pixabay

51-годишен жител на Дългопол почина след тежко пътнотранспортно произшествие от 15.40 часа вчера, 8 януари. Движение с несъобразена скорост е вероятната причина за нещастния инцидент, съобщиха от варненската полиция. 

По първоначална информация в района на Дългопол, посока Провадия, са се сблъскали две леки коли и водачът на едната е загинал на място. 

Шофьорката и нейната спътничка, от другия автомобил, са отведени в болнично заведение, където е констатирана фрактура на ключицата, на едната и леки наранявания, след което са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

Нощните автобуси и безплатният транспорт в дневния ред на сесията на ОбС-Варна

Общинският съвет във Варна ще проведе редовно заседание в четвъртък – 30 май, от 10 часа в зала "Пленарна". В предварителния дневен ред са включени 10 точки. Част от темите на сесията са посветени на обществения транспорт в града. Съветниците ще решат дали да се удължи работното време на няколко автобусни линии през активния туристически сезон. На..

публикувано на 29.05.24 в 20:00

Тленните останки на цар Фердинанд бяха положени в двореца "Врана"

76 години след кончината на цар Фердинанд тленните му останки бяха пренесени от Германия у нас и положени в семейната крипта в двореца "Врана". Десетки политици, висши духовници и граждани присъстваха на церемонията , предаде БНР.  Най-дълго управлявалият монарх от третото българско царство лежеше непогребан от 1948 година в баварския град Кобург,..

публикувано на 29.05.24 в 18:48

Анна Михнева-Натова: С удълбочаването на Пристанище Бургас ще се даде възможност там да влизат големи кораби

Дейностите по проекта за удълбочаване на акваторията в района на Пристанище Бургас се очаква да приключат до дни. Това е срокът за постигане на определена дълбочина, която ще позволи на големите кораби (контейнеровози) да маневрират. Изграждане на нова кейова стена за корабно място №28, на терминал Бургас - запад е друга част от дейностите по проекта...

публикувано на 29.05.24 в 18:34

Заради отпадъци в канала: Фериботът в Белослав е с повреден двигател

Моторният ферибот "Белослав" е с блокирали компоненти на двигателите. Причината - множество едрогабаритни битови отпадъци, придошли от дерето и навлезли в канала. Това съобщиха от Община Белослав. Късно снощи екип специалисти, включително и водолази, са се включили в отстраняването на настъпилата авария.  "... Вредите са основно..

публикувано на 29.05.24 в 18:20

Общинският съвет в Балчик заседава в четвъртък

Дневният ред включва предложение за дофинансиране бюджета на читалище „Просвета - 1901“ с. Оброчище с 12 хиляди лева, които ще подпомогнат участието на  представителен хор „Текенски напеви” в Международен фестивал „Prague Art Festival” в Прага, Чехия в периода 12-15 юли 2024 г. Докладите и обобщени отчети за приходите и разходите на читалищата в..

публикувано на 29.05.24 в 17:47

Улица "Сава Радулов" - дупка до дупка...

Огромни кратери пречат на движението  по улица "Сава Радулов" във Варна. Проблемът съществува от години, а на тази улица никога не е бил полаган нов асфалт, коментираха за Радио Варна живеещи и работещи в района. Въпреки че "Сава Радулов" се намира съвсем близо до улица "Чаталджа", където в момента текат ремонти, хората се питат кога и на тяхната..

публикувано на 29.05.24 в 16:55

Благотворително гребане 100 км в тандем на 1 юни пред Радио Варна

Заповядайте на  1 юни пред Радио Варна.  Включете се в благотворителното гребане  НИЕ СМЕ ЕДНО/ WE ARE ONE! Мей Максин  и  Николай Колев  ще гребат в тандем 100 км на гребен тренажор Concept 2. Спортното събитие за издръжливост цели набиране на средства за каузата  "Операция: Плюшено мече"  за образованието на младежи в неравностойно социално..

публикувано на 29.05.24 в 16:21