Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Номер 9 няма да обслужва няколко спирки утре

Снимката е илюстративна
Снимка: Радио Варна

Във връзка с авариен ремонт на магистрален водопровод в местност Кабакум на 05.04.2024 г. в петък след 9:00 часа ще бъде преустановено обслужването на спирки „Ген. Заимов“, „Писател“, „Хоризонт“, „Журналист“ двупосочно от линия 9. Автобусите по тази линия след спирка „Странджа“ ще правят обратен завой на пътен възел „Дървен мост“, съобщават от Градски транспорт.

По информация на ВиК Варна затваряне на пътното платно е предвидено до 06.04.2024 г. включително.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВиК ремонтите около бул. “Христо Смирненски“ се бавят

Бавят се ВиК ремонтите в участъка от бул. “Христо Смирненски“ от кръстовището с ул. „Мир“ до това с ул. „Прилеп". Ремонтните дейности трябваше да приключат до 15 май. Кметът Благомир Коцев, заместник-кметът по строителството и инфраструктурата Пламен Китипов и Димитър Кирчев – директор на дирекция "Контрол и санкции" в Община Варна направиха инспекция..

публикувано на 05.06.24 в 18:05

Утре трима министри участват в проверка на чистотата на морската вода край Шкорпиловци

Министърът на туризма Евтим Милошев ще участва в съвместна проверка за качеството на морските води на плаж Шкорпиловци заедно с министрите на здравеопазването д-р Галя Кондева и на околната среда и водите Петър Димитров. Проверката ще се извърши утре от специалисти от Басейнова дирекция „Черноморски район“ – Варна, „Регионалната лаборатория (РЛ) –..

публикувано на 05.06.24 в 17:31

Румен Радев в Балчик: Зелената сделка е баланс, не трябва да понижава стандарта на живот

В световния ден на околната среда президентът Румен Радев днес отказа да коментира политически въпроси, но по темата на деня – екологията, заяви, че зелената сделка е баланс. "Зелената сделка е прекрасна крайна цел, процес. Въпросът е по какъв път ще вървим, за да опазим нашата природа чиста и децата ни да живеят в прекрасна околна среда. По пътя да..

публикувано на 05.06.24 в 16:45

Без вода до 18 часа остават абонатите в част от Морската градина

Без вода до 18 часа остават абонатите в част от Морската градина, съобщават от ВиК - Варна.

публикувано на 05.06.24 в 16:35

Президентът Румен Радев засади бяла бреза в Балчик

Президентът Румен Радев отбелязва Световния ден на околната среда в Балчик с редица инициативи. Фиданки на бяла бреза засадиха държавният глава, кметът на Белия град Николай Ангелов, ректорът на СУ "Св. Климент Охридски" проф. Георги Вълчев. Това е ден, посветен не само на околната среда, но и на нашето бъдеще, приветства президентът Румен Радев..

публикувано на 05.06.24 в 16:02

Кметът Коцев с позиция за свалената подкрепа от "Алтернативата на гражданите"

Не е нужно да формираме коалиции, за да работим за нашия град. Оставете личните си и партийни интереси на заден план. Ако разрушителното минало ни обедини на изборите през ноември, то реалните ви действия ще покажат дали добруването на варненци е в плановете ви за бъдещето. Този призив отправя кметът на Варна Благомир Коцев в Facebook профила си..

публикувано на 05.06.24 в 15:23

Отмениха влаковете от Варна за Суворово заради дерайлирал влак

Товарен влак на частен превозвач е дерайлирал на гара Девня. Инцидентът е предизвикал отмяна на влаковете от Варна за Суворово, предаде БНТ.  Закъснение от 67 минути за влака от Суворово за Варна е отчетено  в разписанието на жп гара Варна. По разписание влакът трябва да пристигне в 15.07 часа във Варна.  Пътниците се извозват с автобус. (АВТ..

публикувано на 05.06.24 в 14:16