Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Победа за "икономистите" на Варна

Автор:

Футболистите на Икономически университет Варна записаха победа с 8-5 в мач от шампионата по футзал. Те се наложиха като домакини срещу състава на Русе. Двата отбора направиха доста равностоен мач и показаха добри неща на терена. Варненци обаче бяха видимо по-класният тим.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВИДЕО: Говорят шампионите Ралица Белчева и Михаил Рафаилов

Двама шампиони участват днес в спортната ни рубрика. Мишо Рафаилов и Ралица Белчева се завърнаха от държавно първенство по спортно катерене с титли в своите групи и възрасти. Те са състезатели на клуб „Варна клайминг“. Една 8-годишна дама Гергана Чоранова също участва, но остана на 15-то място. Нейните амбиции обаче са големи. Да ги чуем..

публикувано на 06.05.24 в 08:56

ВИДЕО: Кръг от Държавното първенство по конен спорт във Варна ще има днес

Във Варна днес ще се проведе кръг от държавното първенство по конен спорт. Надпреварата е на базата във Виница.Първенството предвижда повече от 10 кръга в различни центрове в страната. Събират се точки ина база нао тях се осъществява крайното класиране. Домакините от Варна ще участват с няколко състезатели и се надяват на призорво класиране. Стартът на..

публикувано на 06.05.24 в 08:03

Българките отново на супер ниво

С финалите на отделните уреди завърши надпреварата на първата в историята - Европейска купа, която се провежда в Баку (Азербайджан). Грациите ни се завръщат с общо 11 медала - 5 златни , 2 сребърни и 4 бронзови .Стилияна Николова спечели първите в историята "Крос битки", а днес добави още един златен медал в единствения си финал - на бухалки.  С три..

публикувано на 06.05.24 в 07:56

Българи на силен турнир в Скопие

България ще бъде представена от четирима боксьори на „Златен гонг“. 53-ото издание на международния турнир в Скопие ще се проведе от 4 до 7 май. Националният ни отбор ще бъде воден от Александър Александров. На ринга в столицата на Северна Македония ще се качат Уилиам Чолов (75 кг), Стелиан Страхилов (80 кг), както и Йордан Морехон и Петър..

публикувано на 06.05.24 в 07:55

Реал М пак е шампион

Победата на Реал Мадрид над Кадис (3:0) в 34-ия кръг на Ла Лига и загубата на Барселона от Жирона с2:4 осигуриха титлата на кралския клуб. Това става четири кръга преди края на сезона. “Белите” са с 87 точки, а вторият Жирона е със 74 т.  Реал става шампион на Испания за рекорден 36-и път. Барселона е на второ място във вечната ранглиста на Ла Лига с..

публикувано на 06.05.24 в 07:54

Георгиева с европейско сребро

Валентина Георгиева стана европейски вицешампион на прескок на първенството в Италия.  Една от мечтите вече е реалност. Сега нашето момиче е насочило поглед към Париж.

публикувано на 05.05.24 в 20:10

Ибаниес е новият носител на европейския пояс на IBA

Хавиер Ибаниес е новият носител на европейския пояс на IBA. Пред препълнената зала „Мадрид Арена“ националът ни сломи местната звезда Хосе Килес. Сред зрителите бе и президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински, който лично поздрави Ибаниес за голямата победа. Хавиер бе окичен с европейския пояс на IBA след 8 много здрави рунда с Килес...

публикувано на 05.05.24 в 20:09