Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Синята зона във Варна няма да работи днес

Синя зона, център, Варна
Снимка: Д.Дончева

Паркирането в централната част на Варна и днес ще бъде безплатно, тъй като на официални празници синята зона не работи. 

От общинското предприятие "Общински паркинги и синя зона" напомнят, че паркирането в центъра ще е отново платено от 7 май, вторник, а работното време е от 9.00 до 20.00 часа.

За повече информация гражданите могат да използват телефон 070 070 352.

 

По публикацията работи: Иван Барбов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

55 000 четвъртокласници на НВО по БЕЛ и по математика

Националното външно оценяване в края на 4-ти клас по български език и литература и по математика ще се проведе днес.  Децата трябва да покажат наученото чрез решаване на тест в рамките на 60 минути.  Решаването на теста предполага отбелязване на избран верен отговор или записване на свободен отговор в отделна бланка.  За учениците със специални..

публикувано на 27.05.24 в 07:08

Адресите без ток днес

·   На  27.05.2024  г. В периода  08:30  ч. до  17:00  ч. Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия , ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: гр. Варна - карето, заключено между бул. Цар Освободител, ул. Славянска, ул. Македония, ул. Стефан Караджа,..

публикувано на 27.05.24 в 06:19
Яйлата

Постепенно увеличение на облачността и слабо захлаждане в понеделник

Денят ще започне с предимно слънчево време, но от север облачността постепенно ще се увеличи и на места, главно по Северното Черноморие ще има валежи от дъжд. Възможни са и гръмотевици. Ще духа предимно умерен вятър от север, който до вечерта във вътрешността на района ще отслабне. С него ще проникне по-хладен въздух и дневните температури ще се..

публикувано на 27.05.24 в 06:18

Шествието на привържениците на Черно море

Шествието е във връзка с успешното завършване на сезона за варненския клуб и мача с отбора на Крумовград от последния кръг на първенството.  Той започва в 18 и 30 на стадион „Тича“.  "Моряците" гарантират сребърните медали в първенството и през новия сезон ще играят в европейския турнир "Лигата на конференциите"...

публикувано на 26.05.24 в 16:56

Шофьор оцеля по чудо при ужасяваща катастрофа в София

Шофьор е оцелял по чудо при ужасяваща катастрофа в столицата, видя репортер на БГНЕС. Тежкият пътен инцидент е станал на столичния булевард "Ботевградско шосе". По първоначална информация автомобилът е самокатастрофирал. Пътната мантинела е разрязала..

публикувано на 26.05.24 в 13:29

Арсений е новият Сливенски митрополит

Светият Синод на Българската православна църква избра знеполския епископ Арсений за нов Сливенски митрополит. Той получи гласовете на 7 от духовниците, предаде репортер на БГНЕС. За Арсений гласуваха Великотърновски Григорий, Плевенски Игнатий, Пловдивски Николай, Западно- и Средноевропейски Антоний,..

публикувано на 26.05.24 в 11:24

Колко опасни са вейповете?

Ново проучване дава яснота за рисковете от употребата на вейпове. Който е спрял цигарите, но е започнал да пуши вейпинг продукти, е по-застрашен от раково заболяване, пише Deutsche Welle . Хората, които са спрели цигарите, но са започнали да пушат вейпове, са по-застрашени от рак на белия дроб , разкрива ново проучване от Южна Корея...

публикувано на 26.05.24 в 09:47