Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВИДЕО: Ръководството на "Черно море" на върха на щастието

Автор:


Отборът на „Черно море“ получи сребърните медали за участието си в шампионата и голямата купа за второ място в елитния футбол. Лично президентът на футболната ни централа Георги Иванов-Гонзо пристигна във Варна за да награди футболистите и целия щаб. Празникът на стадион „Тича“ беше неузнаваем. Цяла нощ фенове бяха и скандираха имена на футболисти и треньори. Пренасяме ви в снощната обстановка с две кратки срещи- с Петьо Костадинов /на снимката горе/, помощник треньор в клуба и с боса на „Черно море“ Пламен Андреев.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Румъния не остави шансове на Украйна

Отборът на Румъния се справи с Украйна след 3-1 на ЕП по футбол.  Мачът в Мюнхен беше изцяло в полза на нашите северни съседи. В 29-ата минута Николае Станчу откри с красив гол, а Разван Марин в 53-тата минута се разписа след шедьовър. Само 4 минути по-късно Денис Драгуш вкара трети гол. Това беше втората победа за Румъния в техните последни..

публикувано на 17.06.24 в 17:54

Среща с олимпийските ни участнички по художествена гимнастика (ВИДЕО )

Най-добрите ни състезателки по художествена гимнастика бяха на последен лагер във Варна преди Олимпийските игри в Париж. Елвира Краснобаева /снимката горе/, Стилияна Никилова и Боряна Калейн. На тях им предстои по още едно участие на турнири от веригата Гран При и Световни купи и заминават за Париж. Дори Краснобаева записа супер успешно..

публикувано на 17.06.24 в 10:45

Англия удари сърбите

Англия стартира ударно на Европейското първенство по футбол.  Тимът на Гарет Саутгейт победи с 1:0 Сърбия в Гелзенкирхен в двубой от група "С". Британците не показаха някаква впечатляваща игра, но с много труд на терена стигнаха до успеха.  Джуд Белингам още в 13-ата минута отбеляза гола на успеха.

публикувано на 17.06.24 в 09:20

"Виктория"- Варна горди с представянето си

Завърши националният шампионат по лека атлетика под 18г. Варненският клуб „Виктория“ направи истински фурор и се завърна с купчина медали. Призьорите: Стефани Димитрова 1во място на диск 1ви място на гюле Натали Костова 1во място на скок височина Надежда Тодорова 4то място на скок височина Веселина..

публикувано на 17.06.24 в 08:42

Томова загуби мач за титлата

Виктория Томова не успя да спечели титлата на турнира на клей WTA 125 в испанския град Валенсия с награден фонд 100 хиляди евро. Първата ракета на България отстъпи във финала с 3:6, 4:6 от Ан Ли от САЩ. Срещата продължи 79 минути. Преди този мач Томова постигна четири поредни победи на турнира. С много доброто си представяне на турнира българката..

публикувано на 17.06.24 в 08:41

Елвира Краснобаева обра медалите в Бърно

С финалите на отделните уреди при жените завърши Гран При Бърно по художествена гимнастика. България бе представена от националната състезателка Елвира Краснобаева. Стабилна и уверена игра демонстрира възпитаничката на Светлана Юриевна и заслужено се завръща у дома с пълен комплект медали. Краснобаева завоюва три златни отличия - в многобоя и във..

публикувано на 17.06.24 в 08:40

"Евър" - Варна с две титли от Държавното първенство

Национален шампионат по лека атлетика за юноши и девойки под 18 години, гр. Стара Загора. Участваха над 820 състезатели. СКЛА "Евър"-Варна се завръща с 2 трофея от първенството. >Стефания Любенова с две шампионски титли в по- горната за нея възрастова група : - Златен медал на 1500м. с личен рекорд - 4.48.28 - Златен медал на 800м. с личен рекорд -..

публикувано на 17.06.24 в 08:39