Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Модерен медицински център отвори врати във Варна

| Репортаж

Медицински център „Хейлан Кеър 4“ отвори врати в морската ни столица.

Чуйте повече подробности в репортажа на Ваня Славова:

Най-новият и модерно оборудван медицински център във Варна е вече официално открит.

 Намиращият се на бул. "Владислав Варненчик" 267 медицински комплекс предлага на своите пациенти широк спектър от услуги и лекари-специалисти с висока експертност и опит.


„Нашата цел е да предоставим комплексна здравна грижа на най-високо ниво, като осигурим възможност за медицински прегледи, лабораторни изследвания и дългосрочно проследяване на здравето на едно място. В медико-диагностичния център работят утвърдени специалисти, които си сътрудничат в екип и прилагат комплексен и мултидисциплинарен подход към здравното състояние на пациента.“

Доверете се на екипа на медицински център “Хейлан Кеър 4” с доказан професионализъм и дългогодишен опит в областта на Вътрешни болести, Офталмология, Уши-Нос-Гърло, Пулмология, Ортопедия, Кардиология, Нефрология, Гастроентерология, Гинекология, Съдова и неврохирургия, Неврология, Образна диагностика, Урология, Ендокринология, Педиатрия и други.


Екипът на медицинския център има специално отношение към най-малките пациенти. Педиатър, неонатолог, специалист уши-нос-гърло, очен лекар, неврохирург и рехабилитатор се грижат за здравето на децата в МЦ “Хейлан Кеър 4”. Извършват се и високо специализирани диагностични процедури като трансфонтенална ехография при бебета от сертифициран специалист педиатър - неонатолог.

Рехабилитационният център е оборудван със съвременна апаратура, както за лечение на различни видове хронични заболявания, така и терапии свързани с подобряването на качество на живот и поддържане на добро общо здраве. Кинезитерапия, електротерапия, луга терапия, лимфен дренаж, специални програми за деца са само част от услугите, които екипът по физикална и рехабилитационна медицина предлага за пациентите на центъра.

В “Хейлан Кеър” имате възможност за дългосрочно проследяване на здравето, като центърът предлага и допълнителни услуги като индивидуални пакетни програми и профилактични прегледи и домашни посещения от медицински специалист в зависимост необходимостта на пациентите.


Телефонът за връзка с МЦ “Хейлан Кеър 4” е: 0887 50 30 60

www.haelan.bg

care@haelan.bg


По публикацията работи: Ваня Славова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложба с творби на Пикасо, Дали, Шагал и Миро гостува във Варна

От 27 юни до 27 юли Варна е домакин на изложба графично изкуство „Модернистите на XX век“. Графични творби на Пабло Пикасо, Салвадор Дали, Марк Шагал и Хуан Миро ще бъдат изложени за месец в Градската художествена галерия на улица ул. „Любен Каравелов“ 1 от 10:00 ч. до 18:00 ч. в работното време на галерията от вторник до неделя.  В частната..

публикувано на 18.06.24 в 14:47

Подновен е договорът за телефонната линия за домашно насилие

Фондация „Асоциация Анимус“ ще продължи да поддържа Националната гореща телефонна линия за пострадали от насилие още една година. Днес главният секретар на Министерския съвет (МС) подписа нов договор с неправителствената организация, която повече от 10 години помага на хора в риск или жертви на агресия в дома на телефони с номера 0800 1 8676 и 02 981..

публикувано на 18.06.24 в 13:34

За първи път във Варна ще бъде разкрит детски гинекологичен кабинет

Скоро във Варна ще отвори врати първият за града специализиран кабинет по детско-юношеска гинекология , каза за Радио Варна акушер-гинекологът д-р Владимир Нешев. Той ще бъде в ДКЦ I "Света Клементина".    Специалистът изтъкна важността на профилактика при момичетата във възрастова група 9-14 години. "Всеки акушер-гинеколог в града може да..

публикувано на 18.06.24 в 08:40
Снимката е илюстративна

Обмислят изграждането на детска градина и ясла в бившето Оздравително училище

В сградата на бившето Оздравително училище „Д-р Никола Димитров“ (т. нар. „климатично училище“), което се намира в курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена“, може да се изгради детска градина с яслени групи, съобщиха от общинския пресцентър.  Теренът е с площ около 3 дка, 100% общинска собственост, но има голяма денивелация. На сградата е..

публикувано на 18.06.24 в 08:07

Без промяна в цената на мидите тази година, как да познаем пресните?

Няма промяна в цената на мидите през последните няколко години. Това съобщи за Радио Варна продавачът на миди в района на Карантината във Варна Мариян Петков.  Пресните двучерупчести трябва да са затворени. Ако са леко отворени (така както стоят във водата), когато се почукат с нокът, трябва да се затворят. Ако това не се случи, те не са..

публикувано на 17.06.24 в 15:25

Лесна работа: Хмм...

Изборната тема още не е отшумяла, а това е добър повод в рубриката „Лесна работа“ да се включим в голямото мислене с някои скромни разсъждения по отношение на обществената хармония. Ние – избирателите отдавна сме наясно, че пари няма, цените се качват, данъците са недостатъчни, минималната работна заплата трябва да се повишава, за да се..

публикувано на 17.06.24 в 14:17

Радио Варна в Украйна (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Журналистът Доротея Николова и фоторепортерът Румен Сарандев от Радио Варна разказват от първо лице за Украйна.  Специалните ни пратеници в момента са в Одеса...   За живота на украинците в условията на поражения в украинските градове... Ще очакваме техните снимки и репортажи, в които ни запознават с живота в Украйна, с хората, които живеят там, и с..

публикувано на 17.06.24 в 12:30