Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 50 кг капачки предадоха ученици от Долни чифлик

Над 50 кг пластмасови капачки за рециклиране предадоха учениците от СУ "Васил Левски", гр. Долни чифлик, за благотворителната кампания "Аз вярвам и Помагам".
Получените парични средства от тях ще отидат във фонда за закупуване на медицинска апаратура в помощ на новородените в  СБАГАЛ “Проф. д-р Димитър Стаматов" – Варна и МБАЛ "Света Анна" - Варна. Ръководството на училището благодари на всички свои служители, ученици и родители, които са се включили в кампанията, предаде за Радио Варна от Долни чифлик Жанет Бошева.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Плащаме по шест лева за чадър и шезлонг на плажа във Варна тази година

Тази година във Варна за чадър и шезлонг на плажа ще плащаме по 6 лева. Цената на сянката поскъпва с един лев. Това каза Андрей Василев, търговски пълномощник на фирмата концесионер на варненския плаж. Подготвят платената зона на градския плаж във Варна - фоторепортаж Той посочи, че 10 години цените не са променяни, но тази година е предвидено..

публикувано на 23.05.24 в 10:10

Подготвят платената зона на градския плаж във Варна - фоторепортаж

Плажната ивица във Варна, от вълнолома до Рибарския плаж, вече предлага платена сянка за тези, който ще започнат плажуване още от месец май. На много места по протежението й са разположени блокове с чадъри, на места по пет реда, на други все още по два. Градският плаж, обаче е осеян със заведения и нерядко туристите съчетават консумацията в бар или..

публикувано на 23.05.24 в 09:44

Пометените на спирка във Варна са без опасност за живота

Пострадалите, пометени от 20-годишен шофьор на спирка срещу входа на МБАЛ "Св. Анна", са без опасност за живота. Трима от четиримата остават в здравното заведение заради травми - счупени крайници и други наранявания. В болницата са настанени две жени и египетски гражданин с фрактура на левия крак, третата жена, пострадала при инцидента е освободена за..

публикувано на 23.05.24 в 08:42

Пътници на автобус се саморазправиха с шофьора, врязал се в спирка във Варна, след инцидента

Пътници от автобус по линия 20 след снощното произшествие, при което 20-годишен шофьор се вряза в спирка, са влезли във физически конфликт с него, потвърдиха от полицията. Няколко души са се саморазправили с предизвикалия инцидента млад водач, докато дойдат органите на реда. Припомняме, инцидентът стана около 20.20 часа в сряда. Прави ляв завой от ул..

публикувано на 23.05.24 в 08:40

Адресите без ток на 23 май

На 23.05.2024 от 13:30 ч. до 17:00 ч. , поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Варна - Южна промишлена зона, фирмите: СЪНТРЪСТ ЕООД, ТРАНССТРОЙ-ВАРНА АД, ДЖИЯ 2001 ООД, СТФ АД, МЕХТРАНСКОМЕРС ООД, ММ-13 ЕООД, ЕСКАНА АД, ТЕХНОФЕР..

публикувано на 23.05.24 в 06:16

Променлива облачност в четвъртък

Утрото в четвъртък ни посреща с повече облаци. На места във Варна имаше и кратки превалявания. Подухва и лек североизточен вятър. Днес денят ще започне с облачно време и краткотрайни валежи в Североизточна България, които бързо ще се придвижат на североизток към Румъния. През останалата част от деня облачността ще е променлива, по-значителна на..

публикувано на 23.05.24 в 05:52

Пътят Варна - Добрич вече е отворен

Отвориха пътя Варна- Добрич след тежката верижна катастрофа, в която загина 24-годишен мъж. Припомняме, четири леки автомобила и бетоновоз се сблъскаха в района на аксаковското село Изворско.

публикувано на 22.05.24 в 21:05