Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Илиев: "Такива мачове са много важни за нас и настроението ни"

| обновено на 01.11.18 в 14:00
Автор:


Георги Илиев е най-опитният футболист на "Черно море". той е и капитан на тима от дълги години. Жоро направи отличен мач срещу "Левски" в турнира за купата на страната. Отбеляза хладнокръвно и първата дузпа. "Имахме нужда от такъв мач и такъв успех. това е много важно за самочувствието ни. Публиката има нужда също от такава наша игра", коментира той. Чуйте още от интервюто с Георги Илиев.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Испания се справи с хърватите

Тимът на Испания записа успех с 3:0 над Хърватия в група “В” на Европейското първенство по футбол.  Алваро Мората беше точен в 28-ата минута, а четири по-късно Фабиан Руис удвои.  В края на първата мас се разписа и Даниел Карвахал. Гостите пропусната дузпа чрез Бруно Петкович в 80-ата минута.

публикувано на 15.06.24 в 21:18

Варненка носи два медала за България от Европейско първенство

България стартира с два медала на Европейското първенство по вдигане на тежести за кадетки и кадети до 15 и до 17 години в Солун, Гърция. Александра Николова (45 кг) от Варна при по-малките се представи прекрасно. Състезателката на варненския клуб "Титан" с личен треньор нейния баща Живко Николов взе бронз в двубоя и злато в изтласкването. Николова..

публикувано на 15.06.24 в 17:45

Варна е домакин на най-голямото състезание по кросфит (ВИДЕО)

Най-голямото състезание по кросфит в България се провежда днес и утре във Варна. Най-добринте българи в този спорт, както и представители от много други страни си оспорват призовите места. Надпреварата се провежда на Амфитеатъра в Морската градина. Утре  състезанието започва в 8.00 ч и ще продължи до 20.00 ч. Вижте подробности за този спорт във видеото...

публикувано на 15.06.24 в 17:20

Откриха турнира "Руми и Албена" във Варна (ВИДЕО)

Във Варна официално откриха 26-тия международен турнир по художествена гимнастика "Руми Албена". Боряна Калин, Стиляна Николова и техните треньорки бяха официалните гости на надпреварата. Кристиан Димитров, директор на дирекция "Спорт" откри турнира.

публикувано на 15.06.24 в 17:14

Три футболни двубоя от ЕВРО 2024 в събота

Три срещи от груповата фаза на ЕВРО 2024 по футбол ще се изиграят днес, 15 юни, събота. Ранният двубой, от 16:00ч. , ще противопостави съставите на  Унгария и Швейцария от Група „А“. Срещата ще се играе на стадион  Райненергие  в Кьолн. В 19:00ч . е мачът между  Испания и Хърватия . Двубоят е от Група "Б" и ще се играе на Олимпиащадион в Берлин...

публикувано на 15.06.24 в 15:50

Унгария и Швейцария играят в ранен мач

Унгария и Швейцария излизат във втория мач от програмата на Евро 2024. Това е и първа среща от  и първи от втория ден на надпреварата. Двата тима заслужено стигнаха до финалите на този форум. Срещата е от 16.00 ч на "Райн Енерджи", Кьолн. За Унгария това е трето поредно европейско първенство под ръководството на Марко Роси.На миналото ЕП..

публикувано на 15.06.24 в 13:30

Хърватите имат да си връщат на Испания

Много сериозен сблъсък се очертава тази вечер на ЕП по футбол в германия. Два гранда се изправят един срещу друг  Испания и Хърватия. Те на практика откриват борбата в група “В”.  Срещата е от 19:00 часа на “Олимпиащадион” в Берлин. Този мач се явява като някакъв реванш за Лука Модрич и неговите съотборници. На предното ЕП точно иберийският..

публикувано на 15.06.24 в 12:45