Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВИДЕО: Преди мача на "Черно море" с "Крумовград"

Автор:

Футболистите на "Черно море" се появиха на терена в последния си мач със специални екипи. На тях беше изписано името на един от техните съотборници Уеслен, който претърпя тежка операциая на челюстта след сблъсък с вратаря на ЦСКА София.









Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Черно море Тича" остана със среброто (ВИДЕО)

Баскетболният отбор на Академик Бултекс- Пловдив спечели Черноморските игри във Варна. В мача за златните медали те победиха домакините от Черно море Тича със 77-83 т. Бронзовите медали спечели отборът на Шумен. Турнирът във Варна приключи.

публикувано на 27.09.24 в 20:44

Варненци спорят за златото тази вечер

Отборът на Шумен спечели бронзовите медали на Черноморските игри във Варна. В мача за трето място те победиха Тунджа-Ямбол с 97-75. За златото на турнира спорят отборите на "Черно море Тича" и "Академик Бултекс". 

публикувано на 27.09.24 в 19:13

Фенове на Спартак призовават ръководството за разумна раздяла

Част от феновете на Спартак Варна излязоха с позиция и призив към ръководството на клуба след събитията от последните 24 часа.  Фенове на Спартак нахлуха на терена и се саморазправиха с треньора Кириакос Георгиу Павлин Николов прекратява финансирането на Спартак Варна  От "Трибуна Соколъ" призовават ръководството за разумна раздяла и повече..

публикувано на 27.09.24 в 18:13

Започва мачът за бронзовите медали във Варна (ВИДЕО)

Във Варна започва баскетболната среща между отборите на Шумен и Тунджа /Ямбол/. Това е мач за бронзовите медали на турнира "Черноморски игри". От 18.30 ч е финалът за титлата между домакините от Черно море Тича и Академик Бултекс от Пловдив.

публикувано на 27.09.24 в 16:07

Арестуваха фенове на Спартак (Варна)

Повече от 14 души са арестувани във Варна във връзка със скандалната акция на фенове на Спартак (Вн), които нахлуха на терена по време на тренировка на отбора и се сбиха с треньора Кириакос.  Ясно е името на фена, който е бил шамари на наставника. Павлин Николов прекратява финасирането на Спартак Варна Фенове на Спартак (Варна) нахлуха на..

публикувано на 27.09.24 в 16:01
Павлин Николов

Павлин Николов прекратява финасирането на Спартак Варна

Спонсорът на Спартак Варна Павлин Николов взе крайното решение да прекрати финансирането на клуба. Той излезе с официална позиция след напрежението, което се получи на стадион "Локомотив" между старши треньора Кириакус Георгиу и част от привържениците на "соколите".  Фенове на "Спартак" нахлуха на терена и се саморазправиха с треньора Кириакос..

публикувано на 26.09.24 в 22:22

Мнения след победата на "Черно море Тича" срещу "Тунджа"-Ямбол (ВИДЕО)

Започнаха "Черноморските игри" по баскетбол във Варна. На старта домакините от "Черно море Тича" победиха с 88-82 отбора на "Тунджа"-Ямбол. Чуйте мнения след мача на представители от двата клуба.

публикувано на 26.09.24 в 20:27