Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов на гости на Община Родопи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде на посещение в община "Родопи". 

Той ще се срещне с кмета на общината Пламен Спасов в сградата на общинската администрация, за да обсъдят актуалните проблеми на региона.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Десетки миряни посетиха храмовете в Пловдив на Разпети петък

Десетки пловдивчани се стичат в храмовете в Пловдив в най-тъжния ден от Страстната седмица – Разпети петък.  Това е денят, в който е разпнат Божият син Исус Христос за изкупителна жертва за греховете на човечеството.  В деня на разпятието не се служи Света литургия. Затова днешният ден в храмовете започна с извършване на богослужение,..

обновено на 03.05.24 в 15:21

Цвета Караянчева води листата на ГЕРБ в Пловдивска област

Освен листата на ГЕРБ в Пловдивска област, Цвета Караянчева води и листата в Кърджали за предстоящите парламентарни избори. Екатерина Захариева е начело на листата в Пазарджик, а Красимир Събев в Смолян. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води листата в Пловдив.

публикувано на 03.05.24 в 15:21

Започва последният етап от ремонта на ул. "Д-р Г. Странски"

Започва последният етап от ремонта на ул. „Д-р Георги Странски”. Последният четвърти етап от реконструкцията на ул. „Д-р Георги Странски” започва на 7 май.  До 9 юни се предвижда да бъде изцяло обновен участъкът от ул. „Коста Паница” до ул. „Генерал Радко Димитриев”. За този период от време пътната отсечка ще бъде затворена да движение на моторни..

публикувано на 03.05.24 в 13:40

Хлапета от Шекера просят пари и заплашват на паркинга на КАТ

Установиха децата от пловдивската Шекер махала, които заляха със синя боя автомобила на млада жена, след като отказала да им даде пари. Полицаи от Трето Районно управление са извършили проверка на място след публикации в пловдивски медии и социалните мрежи. На видеоклипа се вижда как на паркинг в близост то „Пътна полиция“ няколко деца са..

обновено на 03.05.24 в 11:31

Росен Желязков застава начело на листата на ГЕРБ за евроизборите

Росен Желязков застава начело на листата на ГЕРБ за евроизборите. Името му бе една от най-строго  пазените тайни преди регистрацията на листата в ЦИК, крайният срок за което е 7 май - пише "24 часа". Желязков бе председател на 49-ото народно събрание до предпоследния му ден, когато бе свален с гласовете на ПП-ДБ, БСП, “Възраждане” и ИТН. Сега той..

публикувано на 03.05.24 в 10:32