Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

"Вход Свободен" – последен делник

В последния работен ден ви срещаме с писателката Мина Карагьозова и нейната книга „Веселата страна на живота“, съдържаща 65 весели разказа. Автентични истории от миналото, които авторката на книгата разказва с присъщия си духовит тон и маниер.  Минути,..

публикувано на 25.11.22 в 09:30

Родова сила, вино и награди във „Вход свободен“

Отбелязваме деня на Св. Екатерина. Честито на имениците! Не сме забравили и вие не пропускайте, след 14 време за вино и награди. Събитието „Дефиле на младото вино“, ще бележи края на тази седмица, 25-27 ноември. В четвъртък, традиционно,..

обновено на 24.11.22 в 09:56

"Вход свободен" във вихъра на шопохолизма

Коледа наближава и населението постепенно се отдава на предпразничен харч и пазарна лудост.Черният петък (който всъщност е цяла седмица) завладява умовете на редовите консуматори, рекламният потоп залива клиентите, а количеството на кредитите расте..

публикувано на 23.11.22 в 09:40

Практично за мотивацията днес в Пловдив

„Мотивацията - мисията (не)възможна?“ е събитието, което стартира тази вечер, от 18.30 часа в Landmark Creek Hotel, в Пловдив. В първата част на събитието, Таня Бояджиева, управленски консултант и преподавател по мениджмънт в НБУ и СУ, ще..

обновено на 22.11.22 в 16:00

Мотивация и екипност във „Вход свободен“

Във вторник, тема ни е мотивацията. Говорим за събитието „Мотивацията - мисията (не)възможна?“, днес на 22 ноември, в Пловдив. Гостуват двама лектори от НБУ и СУ, Таня Бояджиева и Антон Вълков. Ще стане дума за най-важните открития на..

обновено на 22.11.22 в 09:43

“Вход свободен” — за отношенията и компромисите

В празничния понеделник ви разказваме за отношенията във връзката и стойностите им.  Ще слушаме и нова музика, която ни представя талантливия Илко Биров. Разказваме ви още за благотворителната инициатива на Къща за музикални вълшебства “Дивизи”, която е..

публикувано на 21.11.22 в 09:30

Най-бързо смятащият човек в света днес във "Вход свободен"

Днес с усмивка и много ведро настроение, ще ви изпитаме на таблицата по умножение :))))  Ще погледнем математиката откъм забавната й страна, и ще говорим за нея на разбираем език. За тази цел извикахме помощ от приятел в лицето на най-бързо смятащия..

публикувано на 18.11.22 в 09:31

Виолета Колева представя „Половин дихание“

След пауза от 22 години, Виолета Колева представя на своите читатели стихосбирката „Половин дихание“, днес от 18.30 часа, в творческото пространство на галерия „Артистика“. Стиховете ще бъдат четени на фона на прекрасните картини на художника Иван..

обновено на 17.11.22 в 14:39

Поетично с “Вход свободен“

Днес ви представяме стихосбирката "Половин дихание", на Виолета Колева. Тази вечер, от 18.30 часа в галерия „Артистика“, след пауза от 22 години Виолета Колева ще предизвика вниманието на читателите си, със своята първа стихосбирка. Стиховете ще бъдат..

обновено на 17.11.22 в 09:41

С главата надолу днес във "Вход свободен"

В средата на седмицата и в поредното издание на "Вход свободен" ви обещаваме едно различно и много динамично предаване! Затова обличайте възможно най-широките си спортни дрехи и обувайте най-удобните си маратонки.....Време е за изкуството наречено..

публикувано на 16.11.22 в 09:45