Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Цветозар Цаков представя дебютната си стихосбирка

Цветозар Цаков представя дебютната си стихосбирка "Понякога се случва". В рамките на Литературен салон Spirt & Spirit, авторът ще се срещне с пловдивските си почитатели, с разговор за творчеството си. Прочитайки името на стихосбирката..

публикувано на 05.06.23 в 11:01

"Вход свободен" в Международния ден на околната среда

На 5 юни светът отбелязва Денят на околната среда и отдава значимото към важността на този ден в календара с редица прояви и събития. От 1972 г. насам, тогава когато е проведена и първата международна среща по въпросите на околната среда, днес посланието..

публикувано на 05.06.23 в 09:35

"Вход свободен" - последен делник

В последният делник от седмицата, ще ви разкажем второто издание на Младежки театрален фестивал “Малката Мелпомена” 2023. Подробности за програмата ще научим от разговора с режисьора Сашо Петков. Цветозар Цаков представя стихосбирката си “Понякога..

публикувано на 02.06.23 в 09:30

"Вход свободен" за всички малки и пораснали деца

Децата са цветята на Земята :) убедени сме в това и Ви каним да споделите днешния пъстър и усмихнат празник с екипа на предаването "Вход свободен". Днес обещаваме да бъде цветно, забавно, по детски неподправено и безкрайно истинско - точно каквито са..

публикувано на 01.06.23 в 09:23

Предстои "Детски фестивал на знанието и движението"

Разнообразна програма с много занимания обещават организаторите на четвъртото издание на Детски фестивал на знанието и движението Плодвив 2023 В рамките на два дни - 3 и 4 юни, децата ще имат възможност да чуят интересни лекции, да участват в..

публикувано на 31.05.23 в 13:54

Фестивалът „Здравей, Армения“ за шести път в Пловдив

Арменската самодейност в България ще бъде представена от участници от Пловдив, София, Русе, Варна и Бургас, както и от Австрия, Кипър и Гърция. На 4-ти юни, от 11 часа, на сцената пред община Пловдив, на площад „Стефан Стамболов“, започва..

обновено на 31.05.23 в 13:16

"Вход свободен" - предпразнично за децата

Ще ви разкажем за предстоящия Детски фестивал на Знанието и движението - Пловдив 2023. За интересната програма и многообразие от дейности, в които ще могат да участват децата. Подробности очквайте в разговора с Крум сираков и Анна Ройдева. В "За и против"..

обновено на 31.05.23 в 10:18

Животът е изкуство с „Вход свободен“

Гостува ни Фани Петрова, с която ще си говорим за първата ѝ самостоятелна изложба „Танц на цветовете“. Тя се открива на 2-ри юни, в Пловдив. С Мариям Гарабедян, от фондация „Аракс“, ще ви дадем повече информация за фестивала „Здравей, Армения“,..

обновено на 30.05.23 в 09:48

Кино и танци днес във "Вход свободен"

В началото на работната седмица Ви срещаме с усмивка и ще ни бъде повече от приятно да споделим ранния следобед с Вас. Началото поставяме с хореографа Калина Гаева - Kay Light, както я наричат приятелите й. Тя заедно с дузина невероятни танцьори ще ни..

публикувано на 29.05.23 в 09:19

Павлина Узунова представя “По пътя на осмицата” в Пловдив

Павлина Узунова е родена в Стара Загора. Завършва езикова гимназия “Ромен Ролан” с профил немски език, а по-късно получава висшето си образование в ПУ "Паисий Хилендарски”, със специалност “Българска и немска филология”. Автор е на блога..

обновено на 26.05.23 в 14:32