Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 13.20 до 15.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

"Вход свободен" с търпение за пролет

Баба Марта дойде намусена и кисела от безхарактерното поведение на двамата Сечковци преди нея. Вчера замалко се усмихна малко послучай празника, но днес вече е с по- сурова нагласа. На тези , които нямат търпение да захвърлят якетата и да сложат късите..

публикувано на 04.03.24 в 09:55

Честита Баба Марта с "Вход свободен"

Посрещаме март с усмивка и с мартеничка за здраве и късмет, за да сме румени засмени, бели и червени!  С Баба Марта и месец март се свързват много обичаи и празници, посветени на идващата пролет. За най-древните от тях, свързани с легендата за..

публикувано на 01.03.24 в 09:30

"Вход свободен" на 29 февруари

Днес е високосна дата, сиреч - хубаво е  да си роден на нея, ако си склонен да пестиш от рождени дни и  не се впечатляваш от неминуемата сръдня на принудително закъснялата баба Марта. Синоптиците вече , притеснено прогнозират студове и киша, но сливата..

публикувано на 29.02.24 в 09:50

"Вход свободен" за добродетелите и ценностите в живота

Днес обещаваме да озарим денят Ви с много настроение, музика за душата, и разбира се интересни гости!  Началото поставяме с усмихнатата Вера Вулджева от Фондация "Озарени сърца"! Заедно с нея ще поканим най-малките "На гости в библиотеката с Озарени..

публикувано на 28.02.24 в 09:30

Кристина Калчева с втора самостоятелна изложба

Кристина Калчева представя „Нюанси на светлината“, в галерия "Андромеда Арт", в Стария град. Официалното откриване на изложбата е на 29-и февруари, от 18 часа. Кристина Калчева е интериорен дизайнер, по образование, но от 15 години съчетава..

обновено на 27.02.24 в 17:11

Моето психодраматично име, съдба и характер

Психологическите ресурси, които ни зареждат позитивно могат да бъдат строго индивидуални, казват. Те се определят и от цялата налична информация, която носим със себе си или вътре в себе си. Магията на числата, нумерологията, ни помага да..

обновено на 27.02.24 в 16:06
Светлозар Желев

Светозар Желев - еволюцията е правилният път

В световния ден на бавността говорим с Светозар Желев- директор на Националния център на книгата, публицист и преподавател в СУ, автор на книгата "За бавното живеене и насладата от живота". "Бавно. Събудете се бавно, оставете живота да потече във вените..

публикувано на 27.02.24 в 15:45

През призмата на светлината във „Вход свободен“

Този вторник наш гост е Кристина Калчева. Говорим за изложбата ѝ „Нюанси на светлината“, която се открива на 29-и февруари, от 18 часа, в галерия "Андромеда Арт", в Стария град на Пловдив. С нумеролога Мария Иванова и с психолога Елена Виделова..

публикувано на 27.02.24 в 09:30

"Вход свободен" в последния понеделник на февруари

Вторият месец от годината, без да бърза, постепенно се превръща в спомен. Котараците започват да пеят все по- настойчиво любовните си песни, кокичетата разцъфват в бели съцветия под дървета и балкони, температурите трайно се въртят около 15 градуса и..

публикувано на 26.02.24 в 09:00

Кои са най - честите грешки в партньорските отношения

До следващия Свети Валентин и гръмкото честване на любовта, остава цяла една година, в която ще обичаме, ще се влюбваме, ще се вричаме и отричаме, и със сигурност ще грешим! Ако на 14 февруари разменяме сърца и послания за любов, и по този начин..

обновено на 25.02.24 в 11:40