Споделено с Августина

Споделено“ е музикално- информационно предаване, предназначено за широк спектър слушатали, като акцентът е върху младежката аудитория.

В „Споделено“ се представя не само нова българска музика, но и нейните изпълнители. Място в предаването имат и утвърдени имена от световната музикална сцена, като това което обединява подбора им е качеството на създавания от тях продукт. 

В „Споделено“ има постоянни рубрики като „Музикален блиц“, „Зад кулисите“ и „Happy birthday“, в които се разказват малко известни факти и любопитни случки, свързани с наши музиканти и легендарни световни имена, както любопитни и неразказвани истории за техни песни, концерти и взаимоотношения с почитатели и фенове.

Предаването се излъчва всяка седмица в неделя от 13.00 до 15.00 часа. 

Водещ на "Споделено" е Августина Петкова. 

Кристина Дончева за семейството като вдъхновение

 На 14.04.2024г.  в предаването „Споделено” гостува певицата Кристина Дончева. Гласът й се отличи още преди 10 години, когато участва в популярен телевизионен формат. След това създава много музика, която не успява да стигне до широка публика. Но..

публикувано на 15.04.24 в 10:59

Ели Раданова пленява с всеки тон

 Ели Раданова е родена в град Силистра, но живее в София. От съвсем малка има влечение към изкуството – танцува балет, пее и свири на пиано. Днес певицата с вълнение споделя своя първи самостоятелен албум “Alibi”. Официалната премиера ще се състои на..

публикувано на 08.04.24 в 10:07

Петър Байков за любовта към приказния свят

 На 31.03 в предаването „Споделено”Петър Байков представи своя дебютен авторски проект - „Снежанка (версията на Петър Байков)“.  Идеята се ражда преди 5 години. „Историята за „Снежанка“ живее в мен, откакто се помня. В този проект интерпретирам..

публикувано на 01.04.24 в 09:57

Михаела Маринова: Старая се да бъда най-добрата версия на себе си

 На 24.03.2024г. в предаването “Споделено” гостува Михаела Маринова. Тя е певица с изключителни качества, която не спира да се труди и осъвършенства. Една от последните й сбъднати мечти е песента ”Stay”. Създават я заедно с румънският диджей и..

публикувано на 25.03.24 в 11:21

Kris Gran за споделената музика, приятелство и любов

 Кris Gran е роден в Бургас, завършва английската гимназия „Гео Милев“, дипломира се в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ с поп и джаз пеене, бакалавър и магистратура – педагогика на обучението по музика. С музика се занимава от..

публикувано на 19.03.24 в 10:07

Rnb/Soul певицата Lina Nikol представя "A mood called you"

  На 10.03.2024г. в ефира на Радио Пловдив гостува певицата Веселина Николова – Lina Nikol, която ни пренесе в своя кадифен рнб/соул свят. От няколко месеца Лина живее в Лондон, подготвя нова музика и планира множество концерти. ”Кандидатствах за..

публикувано на 12.03.24 в 11:03

Димитър Атанасов: Родопите и Стара планина са моята слабост

 На 3 март в предаването “Споделено” гостува Димитър Атанасов. Той е изпълнител и композитор, който съчетава родните музикални традиии с модерните изразни средства. По този начин докосва сърцата на широката публика.   “Пътувам страшно много...

обновено на 04.03.24 в 14:29

Габриела Колева - GABÓ: Държа да правя песни на български

   На 25.02.2024г. в предаването „Споделено” гостува певицата Габриела Колева - GABÓ. „Доста време мислих за псевдоним. GABÓ  e най-близо до мен, защото семейството като дете ме наричаше Габона”, разказва певицата. А първите опити за създаване на..

публикувано на 26.02.24 в 12:17

Александър Славчев представя "Пътят към теб"

  На 18.02.2024г. в предаването “Споделено” гостува Александър Славчев. Той е един от най-талантливите музиканти на българската сцена.  Алекс е работил с Лили Иванова, подгрявал е концерти на Влади Ампов – Графа  и е един от най-добрите..

публикувано на 19.02.24 в 10:21

Тony: Да бъдем хора, истински в сърцето и душата си!

На 11.02.2024г. в предаването „Споделено“ гостува певицата и композитор Антоанета Георгиева – TONY, за да представи песента „Свят", в която партнира  на M4STAAMIND. Тони се вдъхновява от цялостната идея на рап изпълнителя, който  разказва за детството..

публикувано на 13.02.24 в 10:23