Откриха мъртъв мъж в чакалнята на Централна гара

Труп на 65-годишен мъж е открит тази сутрин в чакалнята на Централна гара в Пловдив.  Сигналът в полицията е подаден към 8 часа.  Според първоначалния оглед по тялото няма данни за насилие.  Самоличността на мъжа е установена.  Смъртта е настъпила..

публикувано на 12.01.17 в 11:06

"Форум" - гласовете на пловдивчани

Предизборната надпревара още не е стартирала.  Началото е на 25 септември. Изборите обаче са сред темите, които пловдивчани не пропускат да коментират с разнопосочни чувства и настроения. Елена Крушкова събра някои техни мнения   в  рубриката "Форум". Чуйте..

публикувано на 19.09.15 в 10:23
жупналистите Любомир Минчев и Евгени Тодоров

"На шестия ден" с Евгени Тодоров и Любомир Минчев

Шест дни преди старта на  предизборната надпревара  отборите се строяват за рапорт. Лидерите им вече дадоха знак за  желаното си присъствие в политиката – с лице към гражданите на Пловдив,  голямо сърце и чисти ръце. Дали... Шест дни преди..

публикувано на 19.09.15 в 10:08
журналистите Ваня Драганова и Цветан Симеонов

"На шестия ден" - гостите Ваня Драганова и Цветан Симеонов

За някои системи  в държавата в състояние на свободно падане, за разбирането за свобода, за установките, танковете, реформите, поскъпването на тока, протестите – и енергетиката на очакванията на прага на..

публикувано на 27.06.15 в 10:23
Кричим

Във "Форум" - хората от Кричим

Седмицата през очите на хората от Кричим. Елена Крушкова ни срещна с тях: 

публикувано на 27.06.15 в 09:30

За събитията на седмицата - консулт с адвокат и психиатър

За механизмите на превръщане на обичайнто в изключение и на изключението в правило говорим "На шестия ден" Да си поподредим мислите, формирани от вихъра на водещи новини - облъчени от брой лайкове и коментари, натрапени да са най отпред, да ни..

публикувано на 20.06.15 в 10:05

Общественото мнение във "Форум" от Триводици

Пловдивското село Триводици е от малкото в региона, където ромите не крадат, а работят. Толерантонстта тук е изкушавана само от малцината селски оратори с националистически уклон. Какво казват хората на Триводици за етноси, здраве и власт,..

обновено на 20.06.15 в 09:47

"На шестия ден" - консулт с адвокат и психиатър

Посред жега и дъжд, сред протести  и шествия-  пръскат се пъзели политически и финансови. Редят ги държава, елити и граждани-  според комуто както е изгодно... Да аналираме разултата наемаме адвокат и консултираме с..

публикувано на 19.06.15 в 16:49

"На шестия ден" с Петър Анастасов и Николай Ламбрев

"Изкуството е една от вратите на спасението... Много от рицарите у нас изчезнаха  по света. И  те имат своите оръжия. Но все още ги има, макар че повечето от тях засега са в детските книжки. Да обичаме децата си и да ги  образоваме.  Когато прозират..

публикувано на 13.06.15 в 10:24

Форум от село Калековец

Калековец  ни посреща слънчев, със спретнати къщи и малко хора по улиците. Признак за заетост. Мъж с букет върви в центъра на селото - оказва се това е кметът Колю Миланов Иначе хората в селото бяха на двата полюса. Чуйте форум в звуковия..

публикувано на 12.06.15 в 18:57