"На Шестия ден" - опорните точки на икономиста Светозар Гледачев и ИТ - експерта Райчин Рачев

Енергийно приключение кръстоса огъня предизборно.  Вуду магии, е- мейлите на бизнеса,  контрапрезидент - са само част от опорната лексика на седмицата.  "На Шестия ден" мрежата четем и разплитаме с финансовия анализатор Светозар Гледачев и IT експерта..

публикувано на 17.05.14 в 09:02

"На шестия ден" с Радио Пловдив

Енергийно приключение кръстоса огъня предизборно. Вуду магии, е мейлите на бизнеса, контрапрезидент - са само част от опорната лексика на седмицата. "На Шестия ден" мрежата четем и разплитаме с финансовия анализатор Светозар Гледачев и IT..

обновено на 16.05.14 в 20:16

Празнични вълнения и делнични страсти от живописното село Варвара

Село Варвара се намира 19 км от Пазарджик и на 6 км от Септември. Разположено е в полите на Западните Родопи в подножието на стръмен склон на планината.  Селото се състои от две части — гара Варвара, разположена в долината на Чепинската река, и..

обновено на 10.05.14 в 09:06

Утрото "На шестия ден" - коментар на събитията от седмицата

Шест дни яли, пили и се веселили... Не приказка, а действителност – в България. В Украйна – хаос, жестокост, варварство... За невидимата реалност ще говорим в обзорния час на „Шестия ден” с украинката Оксана Заболотня..

публикувано на 09.05.14 в 15:43

В седмичния обзор "На шестия ден" - тази събота 26 април

В Светлата седмица ... За стаените тъмни и по-ярки предизборни страсти, за парите – на тъмно и в сиво, за здравето на скъпите ни образование и здравеопазване ще говорим НА ШЕСТИЯ ДЕН - с доц. Владимир Сираков –..

публикувано на 25.04.14 в 17:17