"На шестия ден" - със Сашо Секулов и Стоян Антонов

По наклонената крива на седмицата -  за деградацията, агресията и упадъка. Мизерия срещу политическо охолство.... реформи всякакви и избори 2 в 1... Едва ли разумните хора биха отрекли, че ценностната ни система се разпада, а жалките останки..

публикувано на 06.06.15 в 09:20

"На шестия ден" с Асен Колев и Димо Чешмеджиев

Тъмни сенки и мрачни мисли оставя след себе си седмицата, извадила на показ задния двор на държавата. За гетото, изключено от всякакви декади, но употребявано, когато трябва и за неслучилата се и там операция „чисти ръце” говорим „На шестия ден” с..

публикувано на 30.05.15 в 09:26

"Форум" от Катуница

Напрежението в Гърмен продължава да се обсъжда.  В това ще се убедим и докато слушаме този репортаж. Преди 4 години в Катуница ситуацията беше много по-напрегната, имаше и жертви и ранени,  футболните агитки успяха да се проявят, за разлика от Гърмен,..

публикувано на 29.05.15 в 15:51

Коментарният час на 30 май 2015 г.

Тъмни сенки и мрачни мисли оставя след себе си седмицата, извадила на показ задния двор на държавата. За гетото, изключено от всякакви декади, но употребявано, когато трябва и за неслучилата се и там операция „чисти ръце” говорим „На шестия ден”..

публикувано на 29.05.15 в 15:09
Мария Капон, Петър Гайдаров, Валери Кьорленски

"На шестия ден" - Пловдив празнува

Служител на МОН ли е Пейо Яворов или наднича от друга  социално значима структура  и с каква законодателна мантра ще опазим  националния дух  от язвите на дигиталното време?   В лабиринта на сбърканите представи, обрасли в лианите на  ценностна..

публикувано на 23.05.15 в 10:26

"Форум" от церемонията по връчването на наградите "Пловдив"

Лауреатите на наградите "Пловдив" за 2015 година - гостуват във "Форум" на "6-ия ден".

публикувано на 23.05.15 в 08:25

"На шестия ден" - Пловдив празнува

Надигаме се на палци  -  над всичко и всички, с талантливата младост на Пловдив, потенциала на хората и следите от хилядолетия. Но и още: заради гравитацията на седмицата с делничен гриф: матури, награди, реформи, геополитика с..

публикувано на 22.05.15 в 17:25

"На шестия ден"с Йордан Велчев и Андрей Андреев

За съюзите като начин на употреба да поговорим избрахме "На шестия ден". И той така избра  - Ден на Европа или Ден на победата,  "Одата на Радостта" или "Ставай страна огромная" Днес или вчера Лидерите или народите Морълът или правото Единението на..

публикувано на 09.05.15 в 09:29

С Радио Пловдив и "На шестия ден"

Какво ни каза тази майска седмица? Нещо царско, нещо господарско Нещо за победата -  на Свети Георги над змея и за парада по случай друга война.. Нещо за Европа и нещо за нас. Нещо за морала  и правото- доколкото тук "и" е уместен съюз За съюзите -..

публикувано на 08.05.15 в 17:26

"Форум" от Баня - за Симеон Втори, корупцията и емигранството

Във „Форум” ще чуете гласа на хората от град Баня. Селището е известно с множеството си минерални басейни и красивия си парк. Градът е бил село до идването на власт на правителството на НДСВ, чийто лидер Симеон Сакскобурготски има адресна регистрация..

публикувано на 08.05.15 в 16:12