"На шестия ден" коментира темите - от железниците до разстрелите

„На шестия ден” – Предпоследна спирка по трасето на седмицата, в която разстрели и акции за лов на стрелци се  редуват като траверси. А по траверсите зреят блокади… Събитията, които свистят около нас ще коментираме с адвоката и експолицай..

публикувано на 16.01.15 в 17:01

На шестия ден "Je suis charlie" с Петър Краевски и Манол Пейков

Разстрелът на смеха на спусъка на новата  година. За мярата, безмерът на омразата, асиметрията на терора и матрицата на модерния свят. "На шестия ден" за началото на 2015-та  говорят издателят Манол Пейков и..

публикувано на 10.01.15 в 10:03
Ново село

"Форум" - от Ново село

Българският „Холивуд“ – Ново село, оприличило се с меката на киното като увековечи името си на съседния хълм, отдавна не привлича медийното внимание с осемте си букви. Кметът Тодор Атанасов обаче, засели поляната край тях с „Музей на..

обновено на 10.01.15 в 09:36

"На шестия ден"

Разстрелът на смеха на спусъка на новата  година. За мярата, безмерът на омразата, Асиметрията на терора И матрицата на модерния свят. "На шестия ден" за началото на 2015-та ще говорят издателят Манол Пейков и поетът  с вкус към..

публикувано на 09.01.15 в 14:05
Георги Стоев и Лъчезар Янков

"На шестия ден"

Жажда за финансовите потоци   Глад за здраве и сигурност Пълна липса на справедливост И раздвоение между Запада и Русия Сюжетите на седмицата – теми  „На шестия ден” С гости в студиото Лъчезар Янков – хуманитарист И..

публикувано на 20.12.14 в 10:19

"Форум" - от Житница

Във "Форум"  ще чуете гласа на народа от  Житница.  Селото е на 30 километра северно от Пловдив.  В него се намира 23-то копие в света и първото в Източна Европа на пещерата във френския град Лурд. В  Житница има училище, читалище, конна база,..

публикувано на 19.12.14 в 17:50

В последната за годината програма "На шестия ден"

Жажда за финансовите потоци  Глад за здраве и сигурност Пълна липса на справедливост И раздвоение между Запада и Русия Сюжетите на седмицата – теми  „На шестия ден” С гости в студиото Лючезар Янков – хуманитарист И..

публикувано на 19.12.14 в 17:09

В последната за годината програма "На шестия ден"

Жажда за финансовите потоци  Глад за здраве и сигурност Пълна липса на справедливост И раздвоение между Запада и Русия Сюжетите на седмицата – теми  „На шестия ден” С гости в студиото Лючезар Янков – хуманитарист И..

публикувано на 19.12.14 в 17:03

"Форум" - от Триводици

В названието на селото - Триводици няма правописна грешка - изписано като една дума, издайнически намеква, че хората -1200 на брой, живеят  в дефицити.  И може би са прави, че е единственото без канализация, без църква и  без да е отразено на картата на..

публикувано на 13.12.14 в 09:11

"На шестия ден" - с Галя Константинова и д-р Георги Кръстев

Седмица на конспирации, криминалета и опасни връзки Трейлърът й: мистериозно изчезване на  ексшеф на контраразузнаването,  френски удар с гнили ябълки по съда, руски газови войни, катастрофа с кандидат за магистрат номер 1. И не само - бити..

обновено на 12.12.14 в 16:51