"На шестия ден" - със следовниците на народните будители Стойо Вартоломеев и Евгений Тодоров

За обществения, ценностен и културен капитал във време на политически терзания и противостоене За духа на съвременните водачи и за будилника на българското съзнание В обзора „На шестия ден” Коментираме с журналиста и писател Евгений..

публикувано на 31.10.14 в 16:33
Йордан Велчев и Антон Баев

"На шестия ден" с Антон Баев и Йордан Велчев

Кадрил за власт...Правителство под въпрос и парламент с нови звезди - блестящи феномени... Липса на милиарди...Дългове на пари и съвести... Събитията от седмицата коментираме с Антон Баев и Йордан Велчев.

публикувано на 25.10.14 в 09:32

Хората от Войводиново - за политическите преговори, КТБ и надеждата

Гласът на народа тази събота ще чуем от село Войводиново. На няколко километра от Пловдив. С най-голямата база за конен спорт на Балканите. Как коментират политическите преговори, КТБ и надеждата?

публикувано на 25.10.14 в 09:13

"На шестия ден" на 25 октомври

Кадрил за власт...  Правителство под въпрос  и парламент с нови звезди -  блестящи феномени...  Милиард – долу, милиард - горе -  дългове на пари и съвести... През събитията на седмицата с коментар „На шестия ден”  преминаваме с..

публикувано на 24.10.14 в 17:03

Село Главатар за политиците и избора на ново правителство

Село Главатар е разположено на трийсетина километра североизточно от Пловдив. То е в китна и плодородна равнина,  но въпреки близостта до големия град е почти безлюдно. Празниците и делниците в него се сливат, тъй като  жителите му са все възрастни хора,..

публикувано на 11.10.14 в 09:37

Чуйте "На шестия ден" след вота

На шестия ден   парламента отвън  гледат Пепа Деведжиева от Реформаторски блок и Захари Георгиев от БСП.  Чуйте коментарите им за властта,  правилата на  състезанието и трудния избор след избора.

публикувано на 10.10.14 в 15:00

Във "Форум" от Ягодово - колко струват думите на политиците и доверието на хората

Ягодово се намира само на 6 км от Пловдив. Името на селото идва от основния поминък на хората преди години - отглеждането на ягоди. За съжаление, тази традиция е отмряла, казват местните.  Политическите ходове в посока Брюксел хората от Ягодово си..

публикувано на 27.06.14 в 17:29

"На шестия ден" с финансиста Илия Кирчев и журналиста Цветан Симеонов

Кой кого, кога и защо  натопи, разлюти, разигра в една черна пиеса  за кал, много вода и пари с лоша SMS драматургия. В ролите  са  антигероите  по желание на зрителя: олигарси, банкери, политически лидери..

публикувано на 27.06.14 в 17:08

"На шестия ден" - с Атанас Цветков и Анастас Константинов

България в черно. Потоп и фалит, война и развод. Страх, стрес и човешка трагедия. Темите на седмицата коментираме с Анастас Константинов – български художник, въпреки успешната си кариера в САЩ и Атанас Цветков – бизнесмен и успешен..

публикувано на 21.06.14 в 09:39

В "На шестия ден" на 21 юни

Война и развод, потоп и фалит Изкривени усмивки на политици, Страх, стрес и човешка трагедия И отзвук от ехидния смях на задкулисието Кой кого? Отговорите – в „На шестия ден” И нашите събеседници - Анастас..

публикувано на 20.06.14 в 17:10