Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"На шестия ден" с финансиста Илия Кирчев и журналиста Цветан Симеонов

Кой кого, кога и защо натопи, разлюти, разигра

в една черна пиеса за кал, много вода и пари

с лоша SMS драматургия.


В ролите  са  антигероите по желание на зрителя:

олигарси, банкери, политически лидери

.......................и много  бедстващи хора...


Тема за разговор„На шестия ден” 

с  финансовия анализатор  Илия Кирчев

и журналиста Цветан Симеонов.









Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Парламентът трябва да отхвърли ветото на президента върху ГПК

Правната парламентарна комисия обсъжда днес ветото на президента върху промените в Гражданския процесуален кодекс. С тях се въвеждат нови правила за определяне на особени представители и техните възнаграждения и за възраженията за прекомерност за разноските за адвокат. Народното събрание иззе от съда правомощието по определяне на..

публикувано на 24.09.24 в 15:40

Най-важното е да съставим редовно правителство

"Чувствам се много заредена, както аз, така и моите колеги в Пловдив-област и в Кърджали. През изминалата седмица направих обиколки в почти всичките 17 общини, за да разговарям с актива на Пловдив-област. Хората имат известни притеснения, че това са седмите поредни избори и е изключително трудно да обясняваш на избирателите защо толкова време не можем..

публикувано на 24.09.24 в 10:47

Не искайте по-малка, а по-работеща администрация

„Изкуството е онова нещо, което ни кара да забравим неволите в нормалния живот и ни връща отново мечтите“, каза  служебният министър на културата Найден Тодоров. По думите му, независимо от това, че средствата за култура в България, които държавата отделя в момента са едва около 0,5%, не те правят изкуството. „Парите подпомагат..

публикувано на 24.09.24 в 10:04

Изборът сега е между тоталния разпад и политическия разум

Водачът на градската и на областната листа на ИТН за Пловдив Станислав Балабанов днес ги регистрира в Районните избирателни комисии. След него в листата за Пловдив - град се нареждат Танер Тюркуглу, който е народен представител в сегашния парламент, Йордан Василев, Димитър Стефонов и Ради Минчев.  В областта втори е Лъчезар Бакърджиев,  Радослав..

публикувано на 23.09.24 в 12:47

Влизам в кампанията, за да си върне ГЕРБ лидерството в Смолян

Кметът на Смолян Николай Мелемов е сред тримата действащи кметове на ГЕРБ, които ще поведедт листи за народни представители в поредните предсрочни избори на 27 октомври. Съз задачата да доведат повече избиратели са кметът на Бургас Димитър Николов и на Стара Загора Живко Тодоров. В интервю за Радио Пловдив Мелемов уточни, че не се ласкае от решението..

публикувано на 23.09.24 в 10:37