Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб "Неделя"- живот в музиката

След близо 60 години на музикалната сцена няма човек в България, който не я познава! Концертната ѝ дейност включва над 3500 концертни участия в над 43 страни на света, между които: Канада, Куба, Русия, Никарагуа, Белгия, Швейцария, Германия, Франция,..

публикувано на 20.11.22 в 11:35

Клуб "Неделя" за добротата и поезията

В Световния ден на добротата и в първия час на предаването ви срещаме със съвсем обикновените хора, които вършат необикновено добри дела. По темата говорим с Радостин Георгиев, учредител на Фондация „Подай Ръка ЗПДБ“, които за година и половина са..

публикувано на 13.11.22 в 15:40
Светозар Гледачев

Клуб "Неделя" между духа и материята

Днес в предаването ще ви запознаем с художника и преподавател Христо Жеков. С него ще говорим за очарованиието на изобразителното изкуство, за работата с децата от НХГ "Цанко Лавренов" и тънката разлика между професионалиста в занятието си и истинския..

публикувано на 06.11.22 в 12:40

Клуб "Неделя" за съвременните будители и българските шевици

В навечерието на Деня на народните будители и в предаването Клуб "Неделя" поставяме темата за съвременните будители и ролята им в обществото.  В първия час гостуват децата от Училищно радио "Патриарха +", които веднъж в месеца представят в нашия..

публикувано на 30.10.22 в 15:45

Шкумбата е "Луд за отвързване"!

Клуб "Неделя" с широка усмивка се радвахме на появата на всенародния любимец Димитър Туджаров- Шкумбата. С лекарска престилка и слушалка на врата, преквалифицираният в медицински експерт шоумен  представи текущата анамнеза на родината с всички..

публикувано на 30.10.22 в 15:35

Литературен калейдоскоп на октомври с Красимир Лозанов

Красимир Лозанов- търговски директор на ИК "Жанет-45"  гостува в студиото на Радио Пловдив и направи увлекателен преглед на литературните награди и събития през октомври. Той се спря специално на победителите в конкурса за наградата "Йордан Радичков",..

публикувано на 26.10.22 в 12:00

Литература и шоу в Клуб "Неделя"

В прекрасния есенен следобед в предаването посрещаме нашия приятел и литературен гид Красимир Лозанов, който ще ни преведе през литературните събития, които ни очакват, както и ще освети новите книжни заглавия, достойни за нашето внимание.  Във втората..

публикувано на 23.10.22 в 12:15

За пишещите хора в ефира на Клуб "Неделя"

Днес, традиционното ни радио пътешествие ще бъде истинско оживление между две отправни точки - София и Пловдив. Като начало и в аванс ще ви поканим на ефирната премиера на книгата „Вселената на езика. Диалози с проф.Стефана Димитрова“. За езика като..

публикувано на 16.10.22 в 15:40

Слънце и усмивки в Клуб "Неделя"

 Днес в предаването посрещаме с усмивка  белия клоун , актьор и играещ режисьор Иво Игнатов- Кени. Ще говорим за френското му лято, българския хумор, за това дали  клоунският нос в джоба е контрабанда или виза, как минава през охраната на летищата,..

публикувано на 09.10.22 в 12:25

Политик и артист гостуват в Клуба

Малко преди края на поредния ден, в който имаме право да упражним нашия вот, в предаването Клуб "Неделя“ няма да говорим за политически избори в прекия смисъл на думата. Ще се опитаме да дискутираме по малко по-различни теми.   С бившия..

публикувано на 02.10.22 в 15:35