Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Социална политика и музика дискутираме в Клуба

Доскорошният регионален директор на Териториално поделение на НОИ в Пловдив - Розалия Джинева, и основателят и диригент на Биг бенд „Пловдив“ Николай Гешев са днешните гости в Клуб "Неделя“. В първия час на предаването с г-жа Джинева ще си..

публикувано на 04.06.23 в 15:40

За детските емоции и съвършените родители днес в Клуб "Неделя"

В навечерието на най-пъстрия детски празник 1 юни, Ви каним да споделите следобедът си с нас в последната неделя на май. В първия час днес ще поканим в ефир детския психолог Радостина Стоянова -Ширяев. В качеството си на специалист, и в ролята..

публикувано на 28.05.23 в 15:40

Клуб "Неделя" - празнично и делнично

На днешния голям християнски празник „Св.Константин и Елена“, в Клуб "Неделя“ ще отбележим празника на градовете Пазарджик и Елена. В същото време ще отидем и до Италия, която пострада най-тежко от катастрофалните наводнения, отнели живота на..

публикувано на 21.05.23 в 15:30

Ведър следобед с Клуб "Неделя"

В поредното майско издание на Клуба Ви призоваваме да останете с нас и Ви уверяваме, че днешният следобед наистина ще бъде ведър и усмихнат :) Началото поставяме със сугестопедагога Юлия Каремова. Освен, че е прекрасна, тя е създател на системата Креарте,..

публикувано на 14.05.23 в 15:35

Клуб "Неделя" на музикална вълна

Днес в предаването ви срещаме със Стефан Гераксиев- Денвъра - ярка фигура от ъндърграунд сцената на Пловдив. Той ще разкаже за участието си в родното бард - движение , как така се случи, че в съседна Румъния е много по- популярен отколкото в родината и..

публикувано на 07.05.23 в 13:05

За музиката и талантливите деца на България днес в Клуб "Неделя"

Веднага след новините в 16:00 започваме последното априлско издание на Клуб "Неделя" със значимо за Пловдив и музикалните среди събитие, провело се на 28-април в Концертна зала АМТИИ, където виртуозът Теодосий Спасов изнесе публична лекция на тема..

публикувано на 30.04.23 в 15:53

Клуб "Неделя" - за блуса и пътешествията

Басистът Николай Динков, широко  известен сред пловдивчани с прякора Кольо Брадата,  гостува днес в предаването. Говорим за голямата му и споделена любов към блуса, рокендрола и фънка, за приятелството и враждата в музикантската гилдия и това, което..

обновено на 23.04.23 в 10:55
Галя Даскалова

Животът в думите на Галя

В празничното издание на предаването Клуб "Неделя" днес Ви срещнахме с една дама, която за нас е не само Фея на цветята и красотата, н о и Вълшебница на думите, онези, живите, които докосват и най-тънките струни на душата!  Галя Даскалова бе наш..

публикувано на 16.04.23 в 20:27
Група

Великденски поздрав от деца с грейнали лица

На Великден и в ефира на предаването Клуб "Неделя", Ви направихме съпричастни как отбелязват празника децата от група "Звездички" в ДГ "Ралица" Пловдив.  Заедно с техните преподаватели г-жа Андреева, г-жа Илиева, и музикалният педагог г-жа Вълчева те..

публикувано на 16.04.23 в 19:13

Светъл празник с Клуб "Неделя"

Христос воскресе! Днес на Великден ще бъдем добре дошли във всеки дом и на всяка трапеза, защото това издание на предаването ще е по-празнично от всякога! Началото поставяме със специалния поздрав на децата от група "Звездички" в ДГ "Ралица" Пловдив...

обновено на 16.04.23 в 10:49