Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Честит празник с Клуб "Неделя"

На трети март, в тона на деня и с България в сърцето Ви приканваме да споделите следобеда си с нас!  146-ата годишнина от Освобождението на страната ни от османско иго, ще отбележим като начало с бъдещето на България - ДЕЦАТА! Малките родолюбци от ДГ..

публикувано на 03.03.24 в 15:10
Светозар Гледачев

Светозар Гледачев за парите и тяхното управление

 Писателят, публицистът и финансов експерт Светозар Гледачев  сподели за слушателите на Радио Пловдив своите политически и икономически прогнози за текущата година, както и откровеното си мнение за механизмите на политическата власт в България.  Чуйте..

публикувано на 27.02.24 в 15:10

Клуб "Неделя" на прощаване с февруари

Днес в предаването посрещаме актора Петър Тосков, който ще ни разкаже за гостуването си в Атланта- Джорджия с моноспектакъла си "Тоскография". Гостът ще сподели вълнуващи впечатления от срещите с публиката от диаспората и тръпката, която превръща това..

публикувано на 25.02.24 в 12:00

Урок по родолюбие днес в Клуб "Неделя"

На 18-февруари минути след 16:00 ни гостуват учениците от СУ "Димитър Матевски" Пловдив. Те са част от Клуб "Медии и празничен календар" и заедно с ръководителя им Деана Атанасова ще ни разкажат за патрона на своето училище Димитър Матевски, кои книги е..

публикувано на 18.02.24 в 15:05

Манол Пейков за културата като мост към света

Срещаме се с депутата Манол Пейков . Със собственика на ИК "Жанет- 45"  говорим за създадената от него Литературна агенция "София" и основна нейната цел- да бъде мост към света за българската литература.  Обсъждаме културната политика и нейната..

публикувано на 12.02.24 в 15:15
Манол Пейков

Манол Пейков за политиката на културата и мостовете към света

Манол Пейков е гостът , с който ще ви срещнем днес в Клуб "Неделя". Със собственика на ИК "Жанет- 45" ще говорим за създадената от него Литературна агенция "София" и основна нейната цел- да бъде мост към света за българската литература. Ще обсъдим..

обновено на 11.02.24 в 11:49

Клуб "Неделя" за личните граници и талантливите деца на България

Днес в предаването разясняваме какво представляват личните граници. Кога поставяме такива и в какви ситуации, отговорите ще намерим заедно с психолога Емилия Крушков.  Дали е важно да поставяме здравословни лични граници и кои са упражненията за това,..

публикувано на 04.02.24 в 15:05

"Замунда Банана Бенд"- 30 години по- късно

Преди цели 30 години на 30 януари  в Пловдив  се състоя промоцията на първия албум на "Замунда Банана Бенд".  Близо осем хиляди души се събраха пред стълбите на бар "Каменица", за да чуят и видят за пръв път на живо двете момчета, чиито гласове..

публикувано на 29.01.24 в 15:50

"Замунда Банана Бенд"- 30 години по- късно

Преди цели 30 години на 30 януари  в Пловдив  се състоя промоцията на първия албум на "Замунда Банана Бенд".  Близо осем хиляди души се събраха пред стълбите на бар "Каменица", за да чуят и видят за пръв път на живо двете момчета, чиито гласове познаваха..

публикувано на 28.01.24 в 13:10

Ефирни прегръдки и лични истории днес в Клуб "Неделя"

В Международния ден на прегръдката и в първия час на предаването Клуб "Неделя" Ви срещаме с психолога и психотерапевт Красимира Харлова. Попитахме я каква е стойността на една прегръдка, как тя влияе във физически и психологически план, и какво се случва..

публикувано на 21.01.24 в 14:50