Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Пъстър коледен коктейл в Клуб "Неделя"

В днешното последно издание на „Клуб неделя” за отиващата си 2021- а година сме ви приготвили пъстър коктейл от събеседници, с които ще се опитаме да обобщим важните и значими неща, обуславящи ежедневието ни.  В часовете между 16 и 18 часа наши..

публикувано на 26.12.21 в 12:46

Предколедно с "Клуб Неделя"

Готвим се да посрещнем  Коледа, а после трескаво  да изпратим усилната 2021 година, колкото се може по- бързо, за да стане част от историята. заедно със всичките й проблеми и обрати. В "Клуб Неделя" в навечерието на последната седмица преди Коледа в..

обновено на 19.12.21 в 15:25

Художник и актьор откриват декемврийския Клуб

Художникът Матей Матеев и актьорът от Драматичен театър – Пловдив Алексей Кожухаров са първите ни гости в откриващото предаване „Клуб неделя” за последния месец от календарната 2021 година. С първия ще си говорим в минутите между 16 и 17 часа. Ще..

публикувано на 05.12.21 в 13:43

За най-големия театрален спектакъл Животът в Клуб “Неделя“

В последната неделя на ноември и в поредното издание на предаването Клуб „Неделя“ ви каним на истински зрелищен спектакъл. Главната роля поверяваме на красивата, обичана и винаги естествена актриса Ивана Папазова. За любовта й към театъра, за ролите..

публикувано на 28.11.21 в 15:44

Съдия и журналист гастролират в Клуб "Неделя"

В деня на балотажа на президенстските избори предаването ще ви срещне с двама изключително популярни в своите области личности – бившия футболен съдия Недялко Тахтаджиев, който от 30 години живее в Испания, и проф. Ефрем Ефремов, ръководител на..

обновено на 21.11.21 в 16:39

Клуб „Неделя“ – за мотивацията да се движим

Казват, че мечтателите движат света напред. Но и в двата случая, вникнем ли  между редовете, ще изскочи онази думичка, която е движещата сила на всичко, което сме си поставили за цел. Да, точно така! Мотивация!!! В седмия ден от месец ноември, ви..

обновено на 07.11.21 в 15:27

Клуб "Неделя"- кучетата - тези чудесни хора

Някъде преди около 35 000 години човекът е опитомил кучето и това е сложило началото на едно невероятно приятелство. Днес ще ви срещнем с един пловдивчанин, който е посветил живота си на тази хилядолетна връзка- кинологът Петьо Генов- Графа, виновник за..

публикувано на 24.10.21 в 12:26

Клуб „Неделя“ – за вибрациите на Новото време и къде сме ние по Пътя

В неделния следобед отново ще се постараем да бъдем по добрата ви компания с вълнуващи теми и интересни гости. На фокус днес поставяме „Старата Земя“ и „Новата Земя“. А къде се намираме ние по Пътя, и как да преминем плавно в прехода ще се..

публикувано на 17.10.21 в 12:12

Клуб "Неделя" за Покрива на света и плокостта на битието

Днес в предаването основателят на Театър "Хенд" Ивомир Игнатов- Кени ще ни разкаже за новия си премиерен спектакъл "Прасета". Играещият режисьор ще ни освети по въпросите за вечната опозиция на калта и небето, плоскостта на битието и дълбоките локви на..

публикувано на 10.10.21 в 13:18

Младите хора и седмото изкуство, на фокус в Клуб „Неделя“

В първото октомврийско издание на предаването ви срещаме с чудесни и ентусиазирани млади творци, за които киното е не просто страст, а сериозна заявка за бъдеща професионална кариера. Гостуват ни Ясен Кирилов и Валерия Посевина – млади хора,..

публикувано на 03.10.21 в 12:20