Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Ведър следобед с Клуб "Неделя"

В първата неделя на септември ви приветстваме с усмивка и ви каним да споделите следобедът си с нас във времето до 18:00. Като начало, с чаша ароматно кафе и видимо развълнувани, посрещаме първите ни гости Вера Вулджева и Атанас Вулджев, с които..

публикувано на 04.09.22 в 15:40
Живко Колев

Клуб "Неделя"- за думите, които се превръщат в музика

Днес в Клуб "Неделя" ни гостува една ключова фигура в българската поп музика! Един юрист по образование, който е посветил целия си живот на писането на текстове , които се пеят и досега, и не съществува българин, който не си припява поне 5 негови песни...

публикувано на 28.08.22 в 12:00

Приятен следобед с Клуб "Неделя"

В неделния ден отново сме си поставили за цел да бъдем по добрата ви компания с вълнуващи теми и интересни гости. В първия час на предаването с удоволствие ще поканим в ефир Събина Георгиева и Силвия Иванова. А те двете са прекрасният тандем,..

публикувано на 21.08.22 в 15:40

Дебюти в Клуб "Неделя"

В поредното юлско издание на Клуб "Неделя" ви срещаме с изкуството на три прекрасни млади дами, всяка от които изключително талантлива в своята област. Започваме с 16-годишната възпитаничка на ЕГ „Иван Вазов“- Пловдив, Венета Павлова /ВЕВА/...

обновено на 24.07.22 в 16:22
Националният треньор на България по Винг Чун, майстор Станислав Багалев, проведе семинар-изпит в Монтана

Избрани срещи от Клуб "Неделя"

Днес в предаването излъчваме отново срещите с двама забележителни съграждани. Единият е Наско Начев- ротарианец и главен гуверньор на дистрикт България, както и първият мъж говорител в БНТ- Пловдив. Вторият е  един  от най- авторитетните в  Европа..

публикувано на 17.07.22 в 12:00

Поглед през обектива на креативния фотограф в Клуб "Неделя"

Лятото със сигурност е сезонът, в който имаме най-много запечатани мигове от ваканцията прекарана с любими хора. И точно това ни подтикна в поредното издание на Клуб "Неделя" да поговорим за изкуството на фотографията - онази, която наистина вълнува, онази,..

публикувано на 10.07.22 в 15:45

Две пловдивски легенди в Клуб "Неделя"

Днес в предаването повтаряме срещите с двама емблематични пловдивчани, които гордо носят града ни в сърцата си и радват почитателите си. И двамата са тръгнали от радиото тук в Пловдив, макар и от различни медии и са постигнали много в развитието си...

публикувано на 03.07.22 в 12:15

Различен и усмихнат следобед с Клуб "Неделя"

В последното юнско издание на Клуба, ви каним да останете с нас на вълните на радио Пловдив, а ние от своя страна обещаваме два страхотни часа с много музика и интересни ефирни събеседници. Като начало, ще ви разкажем за цената на една сбъдната детска..

публикувано на 26.06.22 в 15:45

Клуб "Неделя" - за словото и престижа

Днес в предаването ви срещаме с талантливия и харизматичен пловдивчнин,  Радослав Бимбалов, който снощи  представи новата си книга с разкази "Млък". Ще се върнем в началото на пътя в родния град, медиите и сцената, ще преминем през бурите и вълненията на..

публикувано на 19.06.22 в 12:05

За музиката и "Животът след 40" в Клуб „Неделя“

В това издание на Клуб “Неделя“ ще се опитаме деликатно да човъркаме в душите ви с много музика, изпълнена на живо, и с много емоции от най-закътаните места на непознатото ни АЗ. Една песен време и новините в 16:00, ни делят от първата..

публикувано на 12.06.22 в 15:45