Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб „Неделя“ – за красотата и традициите на Цветница

В дъждовния неделен следобед отваряме широко вратите и душите, и ви очакваме да бъдем заедно в Клуба! Честито на именниците, казваме от сърце и гръмогласно, и ви желаем всичко най-прекрасно! Носете името си усмивка и с вдъхновение, и с много,..

публикувано на 17.04.22 в 15:45

Клуб "Неделя" за ротарианството, телевизията и още нещо

Днес в предаването ви срещаме с Наско Начев- първия говорител на БНТ-Пловдив и понастоящем Дистрикт гуверньор на Ротари клуб- България. Той ще ни разкаже за това как е проходила първата пловдивска телевизия, за колегите ,  събитията и бележитите..

публикувано на 10.04.22 в 15:35

Пъстър и усмихнат следобед с Клуб „Неделя“

В първото априлско издание на клуба, ще огласяме ефира гръмко, както правят   децата. Ще влезем в техния ритъм, и сериозно, и с усмивка, и не на последно място с много музика и настроение. Като начало беседваме по темата „за“ или „против“..

публикувано на 03.04.22 в 15:45

Клуб "Неделя" в пролетно вдъхновение

Днес в предаването  срещаме  неуморния пътешественик д-р Борислав Милев , който наскоро се завърна от пустините на Саудитска Арабия. Той ще разкаже за това, което го е отвело в този слабо познат и доскоро недостъпен регион на планетата, за забравените..

обновено на 27.03.22 в 16:10

Клуб „Неделя“ - за силата и очарованието на конете

Конете със сигурност са животните, които определено променят живота на който и да е човек докоснал се до тях. Защото освен символ на свобода, любов и достолепие, те са и бягството, от което всеки има нужда. Днешното издание на предаването..

публикувано на 13.03.22 в 15:45

Клуб "Неделя"- за лявото, за дясното и... за смешното

Днес в предаването ни гостува политологът Димитър Аврамов- ярък пловдивчанин, възпитаник на Пловдивската английска гимназия и Софийския Университет, публицист и автор на книгата "Силната държава". Говорим за политическата ситуация в страната, за войната в..

публикувано на 06.03.22 в 13:00

Супер герои и театрална премиера в Клуб „Неделя“

В последната неделя на февруари, ви каним да се усмихнете широко напук на дъждовното време навън, и заедно да сътворим шарен следобед с много музика, придружена с интересни ефирни гости и разбира се любопитни и полезни теми. Веднага след новините..

публикувано на 27.02.22 в 15:51

Клуб "Неделя"- има ли отговор македонският въпрос?

Днес в предаването ще ви срещнем с един ярък  пловдивчанин от изчезващия вид. Инж. Недялко Табаков е един от най- колоритните и приятни  събеседници, които съм срещал. Кръгът на  интересите му е огромен и покрива както науката, така и историята и..

обновено на 20.02.22 в 15:45

Неделно и с усмивка в Клуба

В поредното издание на предаването Клуб „Неделя“ ще озарим ефира с присъствието на две прекрасни дами и дейността, с която се занимават от сърце. В първия час ви срещаме с грациозната Ивелина Йорданова - треньор по художествена гимнастика и..

публикувано на 13.02.22 в 15:45
Николай Илчевски

Клуб "Неделя" посреща писателя Николай Илчевски

Днес в предаването ни гостува писателят Николай Илчевски, който ще ни представи новата си книга "Крадецът на слама". Той продължава тематичната линия за българското село, започната със "Записки от селската кръчма" и превзема душите на хората, които се..

обновено на 06.02.22 в 15:59