Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб "Неделя" - посреща писателя Христо Карастоянов

В последната неделя на септември в Клуб "Неделя" ви представяме един от най- уважаваните и обичани  български творци- писателят Христо Карастоянов. Автор е на повече от тридесет авторски книги с проза и поезия, носител на най- значимите национални..

публикувано на 26.09.21 в 11:28
Илюстрация на Владимир Николов, личен архив

За динозаврите с любов в Клуб "Неделя"

Тази неделя в Клуб „Неделя“ ще ви потопим във фантастични свят на динозаврите. С внушителните животински създания отблизо и в детайли ни запознава палеонтологът Владимир Николов. Той е докторант в Националния природонаучен музей при БАН, носител..

публикувано на 19.09.21 в 01:00

Клуб "Неделя"- музиката като начин на живот

Днешният ни гост -световноизвестният кларинетист Илиян Илиев е роден в Пловдив. Син е на ръководителя на Конушенската група Никола Илиев. След като завършва Музикалното училище в Пловдив и Музикалната академия в София продължава обучението си в Джулиард..

публикувано на 12.09.21 в 12:43

Магията на театъра и силата на мисълта в Клуб "Неделя"

И тази неделя по радио Пловдив ще бъдем по-добрата ви компания в следобедните часове.  Като начало вдигаме ефирната завеса на клуба точно в 16:00 със свежото присъствие на режисьора с успешна кариера в САЩ Златомир Молдовански. За магията на театъра и за..

публикувано на 05.09.21 в 12:46

Ин и Ян в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ви срещаме с един забележителен инструктор по бойното изкуство Вин Чун и една вдъхновяваща дама, която се е посветила на развитието на дигиталното обучение. Комбинацията от тези две противоположности, обединени от днешното издание на..

публикувано на 22.08.21 в 11:56

Клуб "Неделя"- говорим с българите по света

Днес в предаването в рубриката "Гласовете ви чувам" ви срещаме със Станислав Фотев от Копенхаген и Георги Василев от Мадрид. Те са част от българскатта диаспора, пръсната почти навсякъде по света. Как се живее в чужда държава, трудна ли е адаптацията,..

публикувано на 15.08.21 в 13:15

„Клуб Неделя“ за Международния ден на младежта

В поредното издание на предаването днес, неделно и лежерно ще ви правим компания в следобедните часове. Основен акцент са младите хора - със своите амбиции, креативност, интелект, и не на последно място със своята активна гражданска позиция. Или..

обновено на 08.08.21 в 10:10

Нора Стефанова за пътешествията към вътрешния ни свят

В следващите минути ви срещаме с Нора Стефанова. Тя, заедно с още няколко приятни дами вярват, че България има нужда от повече уверени в себе си и способностите си жени, които се грижат да има баланс и са отговорни към опазването на мира и природата...

публикувано на 03.08.21 в 17:16

Пътуваме към себе си и търсим отговорите в „Клуб Неделя“

В горещия първи август, ви каним да споделите следобеда си с нас! Неделя е подходяща и за отмора, и за бягство от глъчката на големия град, защото е хубаво понякога да предприемаме кратки пътешествия към вътрешния си свят. За тази цел, сме..

публикувано на 01.08.21 в 13:31

Клуб "Неделя" с българска връзка от Австралия

Тя е пловдивчанка! Тя е един от елитните фууд-фотографи в страната на кенгурото.След 27 години емиграция в държавата- континент тя още сънува България, не е забравила приятелите си и макар  виртуално следи ситуацията у нас. Днес в предаването директно от..

публикувано на 25.07.21 в 13:11