Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Гласовете ви чувам в Клуб "Неделя"

People of Maha е  българо-бразилски проект, който преди 3 години събира 3 момичета в софийска алтернативна рок група със своя авторска музика и огромна любов към сцената. Дефинират музикалния си стил като ретро-футуристичен рок с вдъхновения от поп,..

публикувано на 20.06.21 в 12:15

Клуб "Неделя" - усмивки в края на уикенда

В края на уикенда ще ви срещнем с Емилия Алексиева – инструктор по неврографика. Тя ще ни разкаже повече за едни нов метод на общуване. С Елена Малева ще обърнем внимание потока на щастливата енергия, а за финал, с Мария Димитрова, ще поговорим за..

обновено на 13.06.21 в 15:11

Нова българска проза и изпята поезия в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще се докоснем до празничната атмосфера на Панаира на книгата в София чрез писателя Николай Илчевски, който представя там новите си две книги- "Кукумяв" и "Самодива". Директно от събитието той ще сподели вълненията и срещите с..

публикувано на 06.06.21 в 12:11

Вълнуващи срещи в Клуб "Неделя"

Ще стартираме днешното предаване с Теодора Рачева – преподавател по йога. Тя ще ни разкаже повече за ин йогата и за 4-те ключа към себелюбовта. Ще си поговорим и за егото, което винаги е готово на всичко, за да съботира любовта. С Биляна Котева –..

публикувано на 30.05.21 в 12:07
Атанас Вълев

Предпразнични срещи в Клуб "Неделя"

Ден преди Празника на българската просвета и култура ви срещаме с талантливата актриса Милена Ерменкова, с която ще  говорим за авторския й моноспектакъл "От- до".Един разказ от първо лице за пътя на едно обикновено момиче в една необикновена професия,..

публикувано на 23.05.21 в 12:17

Слънчева неделя с Клуб "Неделя"

Проф. д-р Атанас Джурджев е знакова фигура не само за Медицинския университет в Пловдив, но за града и страната. За съжаление, той ни напусна твърде рано, но личности като него никога не се забравят. Ако беше жив, бившият ректор на 15 май щеше да..

обновено на 16.05.21 в 15:21

Диригент и китарист в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ви срещаме с виртуоза на китарата Ангел Демирев. Той ще разкаже за традициите и музикалната наследственост в семейството си, магията на китарата, труда и развиването на дарбата , както и за срещите със световни китаристи като Стенли..

публикувано на 09.05.21 в 12:25

Усмихнат Великден с Клуб "Неделя"

Боядисването и боренето с велкиднески яйца са може би едни от най-интересните и любими традиции по Великден, на която се радват и малки, и големи. Ще стартираме днешното празнично предаване със среща с Петрана Петрова. Тя ще ни разкаже повече за..

публикувано на 02.05.21 в 11:51

Клуб "Неделя"- за хората, кучетата и радостта от живота

Преди около 35 000 години човекът е опитомил кучето и това е сложило началото на едно невероятно приятелство. Днес ще ви срещнем с един пловдивчанин, който е посветил живота си на тази хилядолетна връзка- кинологът Петьо Графа, виновник за появата  на..

публикувано на 25.04.21 в 13:03

Клуб "Неделя" - трансформация на всички нива

Новото време, което настана иска от всеки един от нас Ново съзнание! В живота ни настъпва трансформация на всички нива! Днес от 18.00 часа предстои един онлайн тренинг на тема „Съзнание за изобилие и благоденствие“ с водещ Нина Ненова – консултант..

обновено на 18.04.21 в 14:00