Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб "Неделя"- за хората, кучетата и радостта от живота

Преди около 35 000 години човекът е опитомил кучето и това е сложило началото на едно невероятно приятелство. Днес ще ви срещнем с един пловдивчанин, който е посветил живота си на тази хилядолетна връзка- кинологът Петьо Графа, виновник за появата  на..

публикувано на 25.04.21 в 13:03

Клуб "Неделя" - трансформация на всички нива

Новото време, което настана иска от всеки един от нас Ново съзнание! В живота ни настъпва трансформация на всички нива! Днес от 18.00 часа предстои един онлайн тренинг на тема „Съзнание за изобилие и благоденствие“ с водещ Нина Ненова – консултант..

обновено на 18.04.21 в 14:00

Различни музикални светове в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще продължим срещата с българския музикален педагог от Финландия Пламен Димов- първооткривател на световно известната симфони - метъл сензация Nightwish. Как една група от дълбоката финландска провинция стига до световните сцени и..

публикувано на 11.04.21 в 12:17

Пламен Димов - българският ментор зад Nightwish

Към днешна дата те са най- добре продавания финландски продукт в света. В страната на хиядата езера ги смятат за част от националното богатство.  Те са световните метъл-феномени Nightwish!  A човека, открил таланта им още в училище, е българския..

публикувано на 05.04.21 в 14:40

Пламен Димов - българският ментор зад Nightwish

Към днешна дата те са най- добре продавания финландски продукт в света. В страната на хилядата езера ги смятат за част от националното богатство. Те са световните метъл-феномени Nightwish! A човека, открил таланта им още в училище, е българския музикант..

обновено на 04.04.21 в 15:40

Цветна неделя с Клуб "Неделя"

Да се обличаме цветно понякога е голямо предизвикателство, но се оказва, че цветовете, които подбираме за нашия външен вид са от изключително значение. Всеки един цвят носи определена енергия и ни помага по лесен начин да постигнем хармония и уверност...

обновено на 28.03.21 в 13:14

Клуб "Неделя"- дух и светлина

Днес в предаването ви срещаме с двама ярки българи, посветени, всеки по свой начин, на възраждането на националния дух и съхранението на традицията.  Кирил Добрев е музикант, композитор, аранжор и съосновател на емблематичната етно- джаз формацията..

публикувано на 21.03.21 в 12:38

Кино, вино и музика в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще ви срещнем с Веселин Савов- бившия собственик на "Съни филмс", който ще ни разкаже за връзката между киното и виното, ще обясни защо се нарича  "симпозиарх" и ще сподели тръпката от срещите с цвета на седмото изкуство. Във втората..

публикувано на 14.03.21 в 12:22

Клуб "Неделя" - на прага на месец март

В последния ден от месец февруари сме ви подготвили много и разнообразни теми, с които да изпратим и уикенда, и най-краткия месец от годината.  Ще ви срещнем с Ана Адамова – програмен директор в български център за нестопанско право, а тя ще ни разкаже..

публикувано на 28.02.21 в 08:53

Арт- двойка на гости в Клуб "Неделя"

Той е жива икона на българското кино. Той живее в седмото изкуство и след 153 филма зад гърба си, мъдро и достойно носи всичкото знание за него, без да загуби нито за миг естествената си скромност. Младите му колеги го обожават, не само заради огромния..

публикувано на 21.02.21 в 12:23