Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб "Неделя" - за словото и престижа

Днес в предаването ви срещаме с талантливия и харизматичен пловдивчнин,  Радослав Бимбалов, който снощи  представи новата си книга с разкази "Млък". Ще се върнем в началото на пътя в родния град, медиите и сцената, ще преминем през бурите и вълненията на..

публикувано на 19.06.22 в 12:05

За музиката и "Животът след 40" в Клуб „Неделя“

В това издание на Клуб “Неделя“ ще се опитаме деликатно да човъркаме в душите ви с много музика, изпълнена на живо, и с много емоции от най-закътаните места на непознатото ни АЗ. Една песен време и новините в 16:00, ни делят от първата..

публикувано на 12.06.22 в 15:45

Клуб "Неделя"- на лов за литература

В първата част на предаването днес, директно от Пролетния базар на книгата в София,  ще се чуем с търговския директор на издателство "Жанет- 45" Красимир Лозанов, който ще бъде нашият гид  в  събитието и ще анонсира предстоящия литературен празник..

публикувано на 05.06.22 в 12:25

За книгите и здравето в Клуб "Неделя"

В последното майско издание на Клуб "Неделя", ви очакваме на вълните на радио Пловдив и се надяваме да бъдем по-приятната следобедна компания, защото сме ви приготвили любопитни ефирни срещи с интересни събеседници. В първия час на предаването, говорим..

публикувано на 29.05.22 в 15:40
Енчо Керязов:на 24 февруари ще изгреят звездите на талантливите деца на България

Клуб "Неделя"- Вин Чун и шоу на академично ниво

Днес, в първата част на предаването ще ви срещнем с майстора по Вин Чун- сифу  Станислав Багалев, който вече 30 години се занимава професионално с това китайско бойно изкуство. Той ще разкаже с какво месец май беше богат за почитателите на този стил, за..

обновено на 22.05.22 в 15:45

Вдъхновяващи истории в Клуб „Неделя“

В поредното майско издание на предаването Клуб ‚Неделя“, ви   предлагаме да споделите следобедът си с нас, защото наистина ще бъде впечатляващо! Поставили сме си за цел да ви разходим и в планината, и под водата – един друг свят, мистичен,..

публикувано на 15.05.22 в 15:45

Клуб "Неделя" - симпатично и синоптично

Той е винаги лъчезарен и зареден с настроение. Чист пловдивчанин е и го познава не само родният му град, но и цяла България. Има дълга медийна кариера първо в радиото, а после в телевизията. Името му предизвиква усмивка още с произнасянето. Той е..

публикувано на 08.05.22 в 12:00

Юбилейни събития в Клуб "Неделя"

В първия ден на месец май ви честитим Международния празник на труда и ви каним да останете с Клуб "Неделя"! Във времето от 16:00 до 18:00, обещаваме един наистина слънчев и усмихнат следобед, придружен с много знакови и юбилейни събития за нашия град...

публикувано на 01.05.22 в 15:30
velikden_egg

Клуб "Неделя" на Великден - светло и радостно

На най- светлия християнски празник сме ви подготвили среша с двама талантливи и всецяло отдадени на професиите си човеци.  Крум Гълъбов е блестящ оперен певец - баритон, покорил много от най -престижните европейски сцени и неотменна част от..

публикувано на 24.04.22 в 12:00

Клуб „Неделя“ – за красотата и традициите на Цветница

В дъждовния неделен следобед отваряме широко вратите и душите, и ви очакваме да бъдем заедно в Клуба! Честито на именниците, казваме от сърце и гръмогласно, и ви желаем всичко най-прекрасно! Носете името си усмивка и с вдъхновение, и с много,..

публикувано на 17.04.22 в 15:45