Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Театър и поезия в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще ви срещнем с режисьора Златомир Молдовански и драматурга Иво Сиромахов. В навечерието на пловдивската премиера на новия им спектакъл "Българската литература- накратко" двамата творци ще споделят пред слушателите  за работата и..

публикувано на 29.01.23 в 12:45

Илюзионист на годината и „Кой е по-по-AI?" в Клуба

Днес нашето ефирно пътешествие ще бъде по-различно и необичайно, затова в приятни януарски следобед изберете компанията на Клуб "Неделя"! Като начало и в първия час замахваме с магическа пръчица и ви гарантираме присъствието на най-добрия илюзионист..

публикувано на 22.01.23 в 15:45

Клуб "Неделя" в спиралата на времето

Днес в предаването ще ви представим един млад пловдивчанин с рядка професия. Ясен Багалев е разработчик на компютърни игри, при това успешен. Освен това композира музика за тези игри и я реализира на международния пазар без проблеми.За тайните на гейм-..

публикувано на 15.01.23 в 12:10

За щастието от първо лице в Клуб "Неделя"

В осмия ден на януари и в неделния следобед ви каним да останете в компанията ни във времето до 18:00! Като начало отправяме сърдечен поздрав и благи мисли към всички баби у нас и по света :) Защото именно те са ключът към щастието на своите внуци!  В..

публикувано на 08.01.23 в 15:45

Светла Коледа и много усмивки с Клуб "Неделя"

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави! И нека има мир и светлина в душите, и много радост в очите! В празничното издание на предаването днес си припомняме традицията на един от най-старите български обичаи - Коледуване. С песни и наричания, точно..

публикувано на 25.12.22 в 15:45

"Цинга манга фънк" като предколеден подарък в Клуб "Неделя"

В разгара на предколедната треска, в деня на финала на Световното първенство по футбол поднасяме на слушателите подарък в аванс! Снощи етно-джаз- фюжън формацията "Цинга манга фънк" изнесе невероятен предпразничен концерт в Пловдив. Преди събитието се..

публикувано на 18.12.22 в 12:35

Талантливите деца на България в ефира на Клуб "Неделя"

Броим дните до Коледа и се стараем да ви информираме за важните събития в страната ни и извън нея. Животът е пътуване, а Рим е една от дестинациите, които със сигурност остават следа във всеки човек, посетил този вечен град! Как изглежда Рим през..

обновено на 11.12.22 в 14:17

Издадоха "Историите на Майна Town"

Има  истории, които се раждат от сблъсъка на полюсите. Пръкват се от срещата на несъвместимите контрасти, от танца на фикцията и реалността върху белия лист. Там,където драконите живеят с хората, където супергероите продават чорапи, а биткойнът се..

публикувано на 06.12.22 в 16:10
Хор

Клуб "Неделя" между класиката и модерното

Има  истории, които се раждат от сблъсъка на полюсите. Пръкват се от срещата на несъвместимите контрасти, от танца на фикцията и реалността върху белия лист. Там,където драконите живеят с хората, където супергероите продават чорапи, а биткойнът се разменя..

публикувано на 04.12.22 в 15:30

Клуб "Неделя"- живот в музиката

След близо 60 години на музикалната сцена няма човек в България, който не я познава! Концертната ѝ дейност включва над 3500 концертни участия в над 43 страни на света, между които: Канада, Куба, Русия, Никарагуа, Белгия, Швейцария, Германия, Франция,..

публикувано на 20.11.22 в 11:35