Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Вдъхновяващи истории в Клуб „Неделя“

В поредното майско издание на предаването Клуб ‚Неделя“, ви   предлагаме да споделите следобедът си с нас, защото наистина ще бъде впечатляващо! Поставили сме си за цел да ви разходим и в планината, и под водата – един друг свят, мистичен,..

публикувано на 15.05.22 в 15:45

Клуб "Неделя" - симпатично и синоптично

Той е винаги лъчезарен и зареден с настроение. Чист пловдивчанин е и го познава не само родният му град, но и цяла България. Има дълга медийна кариера първо в радиото, а после в телевизията. Името му предизвиква усмивка още с произнасянето. Той е..

публикувано на 08.05.22 в 12:00

Юбилейни събития в Клуб "Неделя"

В първия ден на месец май ви честитим Международния празник на труда и ви каним да останете с Клуб "Неделя"! Във времето от 16:00 до 18:00, обещаваме един наистина слънчев и усмихнат следобед, придружен с много знакови и юбилейни събития за нашия град...

публикувано на 01.05.22 в 15:30
velikden_egg

Клуб "Неделя" на Великден - светло и радостно

На най- светлия християнски празник сме ви подготвили среша с двама талантливи и всецяло отдадени на професиите си човеци.  Крум Гълъбов е блестящ оперен певец - баритон, покорил много от най -престижните европейски сцени и неотменна част от..

публикувано на 24.04.22 в 12:00

Клуб „Неделя“ – за красотата и традициите на Цветница

В дъждовния неделен следобед отваряме широко вратите и душите, и ви очакваме да бъдем заедно в Клуба! Честито на именниците, казваме от сърце и гръмогласно, и ви желаем всичко най-прекрасно! Носете името си усмивка и с вдъхновение, и с много,..

публикувано на 17.04.22 в 15:45

Клуб "Неделя" за ротарианството, телевизията и още нещо

Днес в предаването ви срещаме с Наско Начев- първия говорител на БНТ-Пловдив и понастоящем Дистрикт гуверньор на Ротари клуб- България. Той ще ни разкаже за това как е проходила първата пловдивска телевизия, за колегите ,  събитията и бележитите..

публикувано на 10.04.22 в 15:35

Пъстър и усмихнат следобед с Клуб „Неделя“

В първото априлско издание на клуба, ще огласяме ефира гръмко, както правят   децата. Ще влезем в техния ритъм, и сериозно, и с усмивка, и не на последно място с много музика и настроение. Като начало беседваме по темата „за“ или „против“..

публикувано на 03.04.22 в 15:45

Клуб "Неделя" в пролетно вдъхновение

Днес в предаването  срещаме  неуморния пътешественик д-р Борислав Милев , който наскоро се завърна от пустините на Саудитска Арабия. Той ще разкаже за това, което го е отвело в този слабо познат и доскоро недостъпен регион на планетата, за забравените..

обновено на 27.03.22 в 16:10

Клуб „Неделя“ - за силата и очарованието на конете

Конете със сигурност са животните, които определено променят живота на който и да е човек докоснал се до тях. Защото освен символ на свобода, любов и достолепие, те са и бягството, от което всеки има нужда. Днешното издание на предаването..

публикувано на 13.03.22 в 15:45

Клуб "Неделя"- за лявото, за дясното и... за смешното

Днес в предаването ни гостува политологът Димитър Аврамов- ярък пловдивчанин, възпитаник на Пловдивската английска гимназия и Софийския Университет, публицист и автор на книгата "Силната държава". Говорим за политическата ситуация в страната, за войната в..

публикувано на 06.03.22 в 13:00