Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Супер герои и театрална премиера в Клуб „Неделя“

В последната неделя на февруари, ви каним да се усмихнете широко напук на дъждовното време навън, и заедно да сътворим шарен следобед с много музика, придружена с интересни ефирни гости и разбира се любопитни и полезни теми. Веднага след новините..

публикувано на 27.02.22 в 15:51

Клуб "Неделя"- има ли отговор македонският въпрос?

Днес в предаването ще ви срещнем с един ярък  пловдивчанин от изчезващия вид. Инж. Недялко Табаков е един от най- колоритните и приятни  събеседници, които съм срещал. Кръгът на  интересите му е огромен и покрива както науката, така и историята и..

обновено на 20.02.22 в 15:45

Неделно и с усмивка в Клуба

В поредното издание на предаването Клуб „Неделя“ ще озарим ефира с присъствието на две прекрасни дами и дейността, с която се занимават от сърце. В първия час ви срещаме с грациозната Ивелина Йорданова - треньор по художествена гимнастика и..

публикувано на 13.02.22 в 15:45
Николай Илчевски

Клуб "Неделя" посреща писателя Николай Илчевски

Днес в предаването ни гостува писателят Николай Илчевски, който ще ни представи новата си книга "Крадецът на слама". Той продължава тематичната линия за българското село, започната със "Записки от селската кръчма" и превзема душите на хората, които се..

обновено на 06.02.22 в 15:59

Клуб „Неделя“ – здравословни граници и записки от пандемията

В последната неделя на януари отново ще бъдем заедно в следобедните часове. На фокус поставяме думата „граници“ - тези, които е важно ние като родители да поставяме на децата си, и онези, в които пандемията Ковид- 19 постави нас. Първият ни..

публикувано на 30.01.22 в 14:30

Изкуство и музика в Клуб „Неделя“

В поредния студен януарски ден, ще бъдем по-добрата ви компания в неделния следобед на чаша горещ ароматен чай и разбира се в присъствието на интересни гости. В първия час на Клуб „Неделя“ даваме зелена светлина на талантливите деца на България, с..

публикувано на 23.01.22 в 15:50
Снимката е илюстративна

Книги и музика в Клуб "Неделя"

Днес в предаването започваме с литературна ретроспекция на изминалата година. Какво се случи на попрището  на българската книга, кои бяха събитията в света на родната литература и как, въпреки сложната пандемична ситуация, четящите хора имаха..

публикувано на 16.01.22 в 12:21

Пламен Димов- топлина от Финландия

В Клуб "Неделя" Ви срещаме с българския музикален педагог Пламен Димов. Човек, който работи и живее в страната на хилядите езера- Финландия и не спира да работи за каузата да развива и разпространява музикалната култура по най- нестандартен начин, стъпил..

публикувано на 14.01.22 в 14:48

Вълнуващи срещи в Клуб "Неделя"

Днес в предаването Ви срещаме с българския музикален педагог Пламен Димов. Човек, който работи и живее в страната на хилядите езера- Финландия и не спира да работи за каузата да развива и разпространява музикалната култура по най- нестандартен начин,..

публикувано на 09.01.22 в 12:03

Театър и поезия в Клуб „Неделя“

В първото за Новата 2022-а година издание на предаването Клуб „Неделя“ акцентираме на изкуството, за да нахраним и душата, и сетивата. Като начало ви срещаме с хореографа Галина Ангелова, с която освен за  музиката и танцът като генератор на..

публикувано на 02.01.22 в 15:44