Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб "Неделя" за съвременните будители и българските шевици

В навечерието на Деня на народните будители и в предаването Клуб "Неделя" поставяме темата за съвременните будители и ролята им в обществото.  В първия час гостуват децата от Училищно радио "Патриарха +", които веднъж в месеца представят в нашия..

публикувано на 30.10.22 в 15:45

Шкумбата е "Луд за отвързване"!

Клуб "Неделя" с широка усмивка се радвахме на появата на всенародния любимец Димитър Туджаров- Шкумбата. С лекарска престилка и слушалка на врата, преквалифицираният в медицински експерт шоумен  представи текущата анамнеза на родината с всички..

публикувано на 30.10.22 в 15:35

Литературен калейдоскоп на октомври с Красимир Лозанов

Красимир Лозанов- търговски директор на ИК "Жанет-45"  гостува в студиото на Радио Пловдив и направи увлекателен преглед на литературните награди и събития през октомври. Той се спря специално на победителите в конкурса за наградата "Йордан Радичков",..

публикувано на 26.10.22 в 12:00

Литература и шоу в Клуб "Неделя"

В прекрасния есенен следобед в предаването посрещаме нашия приятел и литературен гид Красимир Лозанов, който ще ни преведе през литературните събития, които ни очакват, както и ще освети новите книжни заглавия, достойни за нашето внимание.  Във втората..

публикувано на 23.10.22 в 12:15

За пишещите хора в ефира на Клуб "Неделя"

Днес, традиционното ни радио пътешествие ще бъде истинско оживление между две отправни точки - София и Пловдив. Като начало и в аванс ще ви поканим на ефирната премиера на книгата „Вселената на езика. Диалози с проф.Стефана Димитрова“. За езика като..

публикувано на 16.10.22 в 15:40

Слънце и усмивки в Клуб "Неделя"

 Днес в предаването посрещаме с усмивка  белия клоун , актьор и играещ режисьор Иво Игнатов- Кени. Ще говорим за френското му лято, българския хумор, за това дали  клоунският нос в джоба е контрабанда или виза, как минава през охраната на летищата,..

публикувано на 09.10.22 в 12:25

Политик и артист гостуват в Клуба

Малко преди края на поредния ден, в който имаме право да упражним нашия вот, в предаването Клуб "Неделя“ няма да говорим за политически избори в прекия смисъл на думата. Ще се опитаме да дискутираме по малко по-различни теми.   С бившия..

публикувано на 02.10.22 в 15:35
Николай Илчевски

Клуб "Неделя" в сезона на урожая

Днес писателят Николай Илчевски гостува в предаването, за да ни разкаже как един творец продава плодовете на труда си сам, защото такъв  е изборът му. Ще чуем лично от него за неспирните  му пътувания из цяла България, за безбройните срещи с неговите..

публикувано на 25.09.22 в 12:00

Усмихнат следобед с Клуб "Неделя"

В поредната септемврийска неделя ви каним да останете с нас във времето до 18:00. И днес ще се постараем да бъдем по-добрата ви компания, като залагаме разбира се на присъствието на интересни гости и още по-впечатляващи събития от културния календар на..

публикувано на 18.09.22 в 15:40
Група Точка БГ

Клуб "Неделя"-музика без граници

Женската група Ellas Musc Band (Еяс Мюзик Банд) се ражда преди малко повече от три години, в Тарагона - красив средиземноморски град в региона на Каталуния, Испания. Българката Любомира Стойчева, аржентинката Мария Гонзалес и полякинята Марта Левко..

публикувано на 11.09.22 в 13:25