Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Неделно с „Шейкър“

"Нека направим тази неделя ценна!" Днес в предаването ни гостуват Мариам Гарабедян, председател на  фондация „Аракс“ и Сърпухи Каприелян от фондацията, за да ни разкажат за отбелязването на 195-тата годишнина на Арменската апостолическа църква..

публикувано на 09.12.23 в 16:05

Неделно с „Шейкър“

Днес сме ви приготвили интересни теми, като за неделя. Говорим със Стефи Недевска за декември. Астро бюлетинът ще ни разкрие повече за последния месец, на тази 2023-та. С Йордана Христозова – психотерапевт, говорим за Българска асоциация по..

публикувано на 02.12.23 в 16:05

Ранно утро с "Шейкър"

Уверено излизаме от ноември, със снежен старт на неделния ден, но и с обещания за късна и мека есен - красива и богата на багри! Есента има своя особена романтика, която ни спасява от мислите за задаващата се зима.  Предстоят ни няколко срещи,..

обновено на 26.11.23 в 05:59

Предизвикателството да живеем според принципите си

Златно сечение, известно още като златна пропорция, златен коефициент или божествена пропорция, е ирационално число в математиката, което изразява отношение на части, за които по-голямата част се отнася към по-малката така, както цялото към..

обновено на 19.11.23 в 11:38
Една от най-внушителните провиралки е под Марков камък до Долно Ябълково в Странджа.

Ритуали и символика тази неделя в „Шейкър“

В неделя сутрин, говорим с Теодор Пеев - богослов, реставратор, краевед, дълги години секретар на Бачковския манастир; автор на материали свързани с история, християнско изкуство, археология и етнология. Разговорът ни с него ще е по една много..

публикувано на 18.11.23 в 16:05

Ранно утро с "Шейкър"

В речникът за Йога термини откриваме думата Сантоша, и значението ѝ -  задоволство, отношение на приемане на събитията което води до вътрешно удовлетворение. Сантоша изплозваме в това неделно ноемврийско утро като причина и модел, за повече позитивни..

публикувано на 11.11.23 в 16:05

Избираме и анализираме в „Шейкър“

"Животът е пътешествие. Трябва да проучите терена, да изберете посока, да намерите добри спътници и да се насладите на пътуването" Следим началото на изборния ден с включвания от избирателни секции, ОИК и актуални новини.  С Ирена Младенова..

публикувано на 04.11.23 в 16:05

Свободата да избираме ни позволява да създаваме живота си

Изборът като  най-чистият израз на свободната воля – свободата да избираме ни позволява да създаваме живота си така, както искаме. Парадоксално, но все по - често явление е усещането, че знаем какво искаме, когато сме поставени в ситуация от..

публикувано на 29.10.23 в 10:35

"Шейкър" - в утрото на изборния ден

Ранното неделно утро споделяме заедно. Изборът на интересни теми и събеседници, съчетаваме с проследяване на началото на изборния ден. Репортерът ни Дора Башакова очакваме с включване от избирателна секция в Пловдив, в първите часове на вота. Леко..

обновено на 29.10.23 в 06:52

Изцеление на тялото и духа с помощта на етеричните масла

Обонянието е първото от всичките ни сетива, което се развива след раждане. Изследванията показват, че има 40% подобрение в настроението след излагане на приятни аромати. Още в древни времена, кралете и кралиците, си наемали специални хора,..

обновено на 24.10.23 в 13:24