Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно утро с "Шейкър"

Обнадеждени и заредени с положителни емоции ви посрещаме в неделното утро! Споделяме заедно времето меьду 7 и 10 с музика, полезна и интересна информация, и компетентни събеседници! Ще ви поканим на концерт - едно очаквано събитие на сцената на Античния..

публикувано на 09.07.22 в 18:42

Ирина Милчева представя книгата си “Цяр“

Дебютният сборник „Цяр“, на психолога, педагог и медиатор Ирина Милчева, излезе съвсем скоро. Книгата имаше няколко представяния, в пловдивски читалища. След 22 години работа по книгата и не само, Ирина Милчева споделя опит и мъдрост със своите..

обновено на 04.07.22 в 17:25

Неделно и лежерно с „Шейкър“

На трети юли отбелязваме международния ден без найлонови торбички. Те улесняват ежедневието ни, но за съжаление са изключителни замърсители на околната среда. Тази неделя, говорим за юли. Месецът е в първите си дни, но с какво ще ни изненада ще..

обновено на 02.07.22 в 18:54

Ранно утро с "Шейкър"

Музика и забавление традиционно ви поднасяме в неделното утро, но и една сериозна тема разглеждаме с помощта на компетентни събеседници.  Множествената склероза (МС) е автоимунно заболяване на централната нервна система, при което се уврежда обвивката на..

обновено на 26.06.22 в 07:45

Йордан Йорданов за книгата „Астрология“ на Иван Андонов

На 15-ти юни, в Пловдив, беше представено първото оригинално издание на книгата на Иван Андонов Изворски, „Астрология-лекции“. Съставител на книгата е Йордан Йорданов, общественик, писател и изследовател в сферата на културата и науката. „..

обновено на 21.06.22 в 12:19

Психология и астрология в неделния „Шейкър“

До върха на планината има много пътеки. Разбира се, че сме си избрали най-приятната. Тази неделя, говорим за щастието и баланса във втората половина от живота. За баланса на мъжката и женската енергия, за архетипа на мъдреца и война...

публикувано на 18.06.22 в 17:30

Ранно Утро с "Шейкър"

Неделното утро споделяме заедно, с надежда за полезно и приятно време до 10!  Срещаме ви с интересни теми, и събеседници чието мнение се надяваме да внесе повече яснота и отговор на въпросите.  Алергиите – причини, симпптоми, лечение –..

обновено на 11.06.22 в 19:03

Животът след 40-те

„Приемайте всичко по-леко, просто се наслаждавайте на живота, усмихвайте се повече, смейте се повече и не се напрягайте твърде много“ , казва актьорът, режисьор и продуцент Кенет Брана. Животът е интересно приключение, което след 40 години..

обновено на 09.06.22 в 14:43

Анализирай това с „Шейкър“

Гостува ни психологът, психодрама асистент, хипнотерапевт и педагог, Биляна Стоянова. За живота след 40 години е темата ни. За свободата на будния ум, за осъзнатото наслаждение, за охотата за живот, както казва самата Биляна Стоянова. С..

публикувано на 04.06.22 в 17:30

Ранно Утро с "Шейкър"

Нетърпението и радостта, с които родители и ученици дочакаха края на учебната година,поне за началния курс,  започва бавно да отстъпва на безброй въпроси, отговорите на които са неизвестни! С психолога Жени Милушева разговаряме за времето, което..

публикувано на 28.05.22 в 17:05