Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

Средата на май е. Средата на време обречено да бъде обичано! В утрото на неделя, ще се опитаме да затвърдим усещането за красота, споделеност, смисъл и ... по-положителна нагласа към живота. С един интересен творец ви срещаме – Русен Дойков,..

публикувано на 14.05.22 в 17:10

За медитацията, но не като хоби

Медитацията е рестартиране за мозъка и душата, казват. Но и мнозина гледат на тази практика като на хоби, а очакват резултат. За да има такъв, тя следва да е ежедневен навик.  Темата за медитацията е провокирана и свързана с онлайн събитието..

обновено на 08.05.22 в 11:31

Пълноценен сън – ползи и специфики

Повечето хора прекарват около една трета от живота си в сън или опитвайки се да заспят. Н е можем да говорим за здраве и пълноценно ежедневие, ако не засегнем темата за съня. Той трябва да влезе, като основна тема, в живота на всеки един човек...

обновено на 08.05.22 в 10:48

Неделно за съня и медитацията в „Шейкър"

Днес посоките са две. Как да постигнем пълноценен сън с малко усилия? Разговор с Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и специалист по съня. Гергана Радович има 15 годишен опит в авиацията и работата с пилоти, по отношение на..

публикувано на 07.05.22 в 16:25

Тоню Цанев и "Лабиринт" представят "Кокилари"

Вдъхновени от сънищата и детските спомени на художника, хора извисени на своите кокили превръщат ежедневните дейности в магични ритуали. Част от картините от изложбата "Кокилари" на Тоню Цанев, са показвани през 2019 в галерия Волар в Белозем, други..

публикувано на 01.05.22 в 09:40

Ранно Утро с "Шейкър"

Първото утро на май споделяме заедно с покана за изложба, богата астрологична прогноза и изобилие от полезни препоръки за здравословен начин на живот!  Така накратко чертаем тази неделя. Вдъхновени от сънищата и детските спомени на..

публикувано на 30.04.22 в 16:55

Тайнственият образ на Мария Магдалена

Мария Магдалена е образ дълбоко свързан с този на Иисус Христос. Във времето назад нейният образ, нейното присъствие сред апостолите на Христос е приемано противоречиво. Тя е почитана като светица от християнските църкви. Има си и свой празник..

обновено на 27.04.22 в 17:00

На Великден с „Шейкър“

Христос Воскресе! С пожелание за любов, смиреност, здраве и късмет! Заедно сме на Великден, за да отбележим празника с интересни теми и позитивни емоции.  Днес говорим за образа на Мария –Магдалена, онзи по-скоро спорен библейски..

публикувано на 23.04.22 в 16:00

"Вековна рапсодия" на Калоян Куманов съчетава три епохи

Срещаме ви с виртуозния акоредеонист Калоян Куманов и последната пиеса от "KK Project". Във „Вековна рапсодия“, която е втора пиеса от авторския проект на акордиониста, се преплитат мотиви от творчеството на Шопен и Бетовен. Калоян музицира заедно със..

обновено на 20.04.22 в 14:36

"Автопортрети" на Еми Куртова в Пловдив

Своята първа самостоятена изложба "Автопортрети", представя фотографът Еми Куртова. Фотографиите са разположени в пространството на Градска художествена галерия - Пловдив. Еми Куртова е фотограф развиващ се в сферата на изобразителните и приложни..

публикувано на 17.04.22 в 11:13