Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Изложбата “Алхимия на природата” се открива утре

На 20-ти юни, в 18.30 часа, е официалното откриване на изложбата „Алхимия на природата“ на Стефка Дончева, в галерия „Артистика“, в Пловдив. Стефка Дончева е млад творец от Бургас, възпитаник на НБУ. Тя е изучавала най-актуалните техники и..

обновено на 19.06.23 в 13:40

Време за книги, изкуство и красота в „Шейкър“

"Една и само една е истина за живота на думите, науките и изкуствата" Шарл Гуно Днес в предаването говорим за една специална техника - мюинг. Нов метод за подмладяване и моделиране на лицето с упражнения. Мима Краевска, международно..

обновено на 17.06.23 в 16:18

Среща с художника - илюстратор Денис Ангелов

Денис е роден във Враца и има интерес към измислянето на истории и персонажи още от дете - най-вече, покрай Cartoon Network и големия брой детски книжки и списания, с които е израснал. Завършил е Изобразително Изкуство в Софийски Университет, където..

публикувано на 11.06.23 в 09:31

Природната медицина и ползите при хашимото

Над един милион е броя на засегнати от хашимото в България. Автоимунното заболяване на щитовидната жлеза протича с неприятни симптоми от страна на целия организъм. А механизмите за контрол на заболяването включват обичайно само прием на синтетичен..

публикувано на 11.06.23 в 08:49

Ранно утро с "Шейкър"

Неделното утро споделяме заедно до 10. С надежда за повече красота, повече духовни търсения и овече споделеност помежду ни, поне в задаващото се лято! За хашимото и природната медицина р азговаряме  с Мира Делчева – фармацевт и хомеопат...

публикувано на 10.06.23 в 16:05

Масажите подпомагат развитието на бебето

Масажът при новородените спомага за мускулния тонус на бебето, както и за това да бъде спокойно и щастливо. Отдавна е доказано също,че масажът е от изключителна важност за нормалното развитие на бебето в много отношения.  Редица..

публикувано на 07.06.23 в 12:41

„Фокусинг“ – от тялото към душата и обратно

В ежедневието на съвременния човек, стресът и липсата на време са ключови понятия. Придвижваме се от една точка до друга, влизаме от една ситуация в друга, решаваме проблем, винаги бързаме и не сме свикнали да чуваме гласа на собственото си..

обновено на 05.06.23 в 13:14

На фокус с „Шейкър“

Днес в „Шейкър” коментираме астробюлетина за месец юни, който се очертава по майски динамичен. Очаквайте, Стефи Недевска с повече подробности. Говорим и за метода „Фокусинг“, с Даниела Пелтекова. Фокусирането е вътрешно ориентиран..

публикувано на 03.06.23 в 16:05

Очакваме изложбата "Писмо до пловдивчани"

“Писмо до пловдивчани” е проект, представящ личните истории на хора от Украйна, които са били принудени да напуснат страната си ѝ след началото на войната, и в момента живеят в Пловдив.  Аудио - визуалната изложба ще бъде представена в пространството..

публикувано на 30.05.23 в 13:33

Фейс йога, здраве и двойна брадичка

Фейс йога е естествен метод за превенция и борба с различните проблеми на кожата на лицето, като бръчки, увиснала кожа, подпухналост и тъмни кръгове. Това е холистичен метод, който включва разнообразни лицеви упражнения, както и различни масажни..

обновено на 23.05.23 в 10:46