Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Приказната астрология и лечебната сила на приказките

„ От дълбока древност във вълшебните приказки са кодирани послания. Тогава приказките са имали изцяло сакрална функция и са били разказвани от жреците-лечители на възрастните , с цел лечение и решаване на проблеми, защото в ълшебните..

обновено на 05.12.22 в 13:35

Тематично с „Шейкър“

Тематично за сезона, посоката ни е приказната астрология. Вълшебните приказки притежават силата да лекуват душата. Повече за това ни разказва Красимира Кирчева, астролог с над 17 години опит и практика. Скоро от печат излезе новата ѝ книга,..

обновено на 03.12.22 в 17:22

Ранно Утро с "Шейкър"

Уверено изпращаме ноември, с благодарност за меката  есен - красива и богата на багри, тя има своя особена романтика, която ни спасява от мислите за задаващата се зима. Няколко срещи, куп полезни съвети и още толкова интересна информация - така ще..

публикувано на 26.11.22 в 17:16

В Капана с дъх на мъх

„С дъх на мъх“ се казва изложбата с авторски бижута на Деница Илиева, на 24-и ноември, от 19 часа в пространството на улица „ул. „Христо Дюкмеджиев“ 14, в Капана. Началото на събитието ще бъде дадено с творческата работилница „Сетива“, от 18 часа и..

обновено на 20.11.22 в 10:41

На един дъх с „Шейкър“

Неделята е денят, в който планирам много, но...не правя нищо.  Тази неделя, говорим за изложбата "С дъх на мъх" и творческата работилница "Сетива" в Капана, на 24-ти ноември, от 18 часа. Разговор с Деница Илиева. Албена Паралингова..

обновено на 19.11.22 в 17:21

Лечебното пеене като практика

Магдалена Пискюлева е сертифициран арт терапевт, психолог, художник и изследовател на езика на рисунките, специалист по нейрографика от Варна. Тя е автор на книгите "Силата на седемте изкуства" и "Силата на четирите стихии".  Изкуството е..

обновено на 14.11.22 в 13:58

Терапевтично с „Шейкър“

За лечебно пеене и МАК карти говорим с Магдалена Пискюлева, сертифициран арт терапевт, психолог и художник от Варна. Автор на книгите "Силата на седемте изкуства" и "Силата на четирите стихии". Каним ви и на "Среща на тъмно", сетивно преживяване..

обновено на 12.11.22 в 17:19

Ранно Утро с "Шейкър"

Запазваме добротоси настроение, напук на постепенно влошаващото се време! Към всичко обичайно прибавяме нещо ново, различно и шарено, за още повече положителни емоции! Срещаме ви с една дама, попаднала в плен на чара и обаянието на класическите..

обновено на 05.11.22 в 17:05

Концерт-спектакъл „Поклон, будители народни!”

На 31.10.2022 г., с начало в 17:30 ч., Римският стадион на Филипопол ще бъде огласен от концерт-спектакъла „Поклон, будители народни!” с участието на любителските състави към читалищата от град Пловдив. Концертът традиционно се осъществява с подкрепата..

публикувано на 30.10.22 в 09:39

Ранно утро с “Шейкър”

Последната неделя на октомври споделяме заедно. Срещаме ви с интересни теми и компетентни събеседници, една покана за концерт и много любопитни новини. Общински читалищен съюз Пловдив организира концерт по случай Деня на народните будители. Подробности..

обновено на 29.10.22 в 23:06