Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

 Неделя сутрин - обичайното време за срещи с хубава музика, любопитни  новини, компетентни събеседници и препоръки за щастлив живот! Това накратко описва случващото се всяка неделна сутрин в "Шейкър" по Радио Пловдив . По средата на пролетната..

обновено на 16.04.22 в 18:05

Холистични практики за повече енергия

Холистичен идва от гръцки и означава цялостен. Според холистичния подход човекът се разглежда в неговата цялост – емоции, психика, физическо тяло, душа, енергия. „ Голяма част от хората мислят, че холистичните практики са нещо изкуствено,..

обновено на 11.04.22 в 15:48

Активна неделя с "Шейкър"

Говорим за холистични практики, за повече енергия. Сънят, също, ще ни бъде тема. Гостува Гергана Радович, холистичен терапевт, специалист по съня и преподавател по ТЕС. Говорим и с кинезитерапевта Константин Ковачев за мускулите, чието състояние може да..

публикувано на 09.04.22 в 16:23

"Сцена в Jazz-а" се завръща с премиерен моноспектакъл

Проектът „Сцена в Jazz-а“ в Пловдив, платформа за съвременни сценични форми, се завръща с моноспектакъла „Аз победих“. Актрисата Мартина Пенева, влиза в образа на Наталия. Представлението е на 12-ти април, от 19.30 часа в Би Боп. Режисьор на..

обновено на 05.04.22 в 12:34

Конкурс за плакат за юбилейния фестивал „Пловдив чете“

Тази година ще се състои 20-то, юбилейно, издание на литературния фестивал „Пловдив чете“. Едно от най-очакваните, културни, събития в града.  Фестивалната седмица на „Пловдив чете 2022“ ще бъде от 13-ти до 19-ти юни. Тя ще е изпълнена със..

публикувано на 03.04.22 в 13:10

Неделно с изкуство и астрология в „Шейкър“

Неделя е, дайте възможност на душата си да настигне тялото! Днес, имаме среща със Стефи Недевска и астробюлетина за април. Гостува ни и актрисата Мартина Пенева. С нея говорим за моноспектакъла „Аз победих“, в рамките на „Сцена в..

обновено на 02.04.22 в 16:21

Ранно Утро с "Шейкър"

Бавно изпращаме месец март, и бавно настъпва пролетта. Най-женският месец не ни спести капризите си, но въпреки това, го изпращаме с благодарност!  Предстоят ни интересни срещи днес, имаме и покана за премиера!  Театрална школа „Арлекин“ към..

обновено на 27.03.22 в 12:41

Ученическо радио "Патриарха+" с приз за журналистика

Ученици от пловдивското училище "Св. Патриарх Евтимий", обединени от клуб по интереси, създават свое радио "Патриарха+", което стартира програмата си на 20.10.2021г. Първото радиопредаване е посветено на Деня на народните будители.   Учениците..

публикувано на 27.03.22 в 11:52

"Арлекин" с премиера в световния ден на театъра

Пиесата  "Страшни смешки, смешни страшки за герои със опашки" по Недялко Йорданов, ще представят днес възпитаниците на театрална школа "Арлекин". Изборът на дата за събитието не е случаен - в Световния ден на театъра, младите актьори и техните..

публикувано на 27.03.22 в 11:26

Светла Панайотова за новата си книга „Къде сме?“

Романът на Светла Панайотова „Къде сме ?“, излиза в края на миналата година, на 10-ти декември. Това е петата книга на авторката, която е родена край Дунава, но от много години живее, работи и твори в Пловдив. Двайсет години е била учител в..

обновено на 22.03.22 в 15:59