Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Галерия "Възраждане" представя "Контрастите на пейзажа"

Покана от галерия "Възраждане" и от младия пловдивски художник Кирил Иванов, за предстоящата изложба живопис "Контрастите на пейзажа". С особено внимание към детайла и следвайки естествения ритъм на творческите си пориви, художникът Кирил Иванов..

публикувано на 22.01.23 в 08:54

Ранно утро с "Шейкър"

Споделяме утрото заедно до 10! С хубава музика, полезна информация и много интересни събеседници. Първата за Новата година изложба живопис "Контрастите на пейзажа" на пловдивчанина Кирил Иванов, е живописното доказателство за чудесното развитие на..

публикувано на 21.01.23 в 17:05

Асцендентът и други важни аспекти в нашия хороскоп

„В смисъла на науката, асцендентът представлява изгряващия знак, в момента на нашето раждане. Реално, изгряващият знак определя асцендента или от асцендента започва всеки хороскоп. Влияние до 2-3 минути, като информация от нашето раждане,..

обновено на 16.01.23 в 18:02

Шарена неделя с „Шейкър“

Опознай себе си, за да опознаеш другите. Това е една от задачите ни днес. Анализираме асцендента и правим връзката десцендента. За това колко са важни и каква част от нашата същност разкриват, говорим с астролога Венета Матева. И още нещо любопитно..

публикувано на 14.01.23 в 17:05

Момичето, което обича конете, офроуда и танците

Габриела Терзиева е от София, на 28 години. Пътешественик по душа и гражданин на света, тя изследва чуждите култури от гърба на коня. За първи път се качва на кон на 20 години. Осем години по-късно, Габриела Терзиева е организатор и водач на..

обновено на 09.01.23 в 17:41

Неделно и по света с „Шейкър“

Годината започна активно. Така и продължаваме. Тази неделя, гост в предаването е Габриела Терзиева от София, младо, креативно и приключенски настроено момиче, на 28 години. Тя обича танците, офроуда и обикаля света на кон. Организира конни преходи и..

публикувано на 07.01.23 в 17:05

Новогодишно утро с "Шейкър"

Първо утро за 2023 посрещаме заедно в ЮШейкър"! Да е мирна, здрава, плодородна и блага Новата Година!  Още наричания, още късмети ни предстоят днес, в една специална рубрика, която подготвихме с колегите Дора Башакова и Таня Лазарова.  Законите на любовта..

публикувано на 31.12.22 в 17:35

Коледно с „Шейкър“

Честита Коледа!  Поглеждаме с желание и вяра към бъдещето, защото вярата макар и непостоянна трябва да съществува. Колкото повече, толкова повече. За коледните дръвчета, в българската традиция, разговаряме с етнолога Анелия Овнарска. С..

публикувано на 24.12.22 в 17:05

Ранно утро с "Шейкър"

Споделяме заедно неделното утро! Предколеден подарък за всички ни е предстоящият топъл ден!  Ще ви разкажем за поредната кампания „Мото Коледа. Отвори сърцето си, дари усмивка“. Кампанията е насочена към всички домове за деца без родители и се случва..

обновено на 17.12.22 в 16:20

Ранно Утро с "Шейкър"

Дъждовно и студено утро ни очаква, но дори така, декември е уютен! Споделяме тази топлина и надежда за добро, които без да искаме случваме по-лесно в празничния месец!  Гостува ни Екатерина Георгиева - студентката от трети курс, специалност "Химия",..

публикувано на 10.12.22 в 17:10