Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб "Неделя"- говорим с българите по света

Днес в предаването в рубриката "Гласовете ви чувам" ви срещаме със Станислав Фотев от Копенхаген и Георги Василев от Мадрид. Те са част от българскатта диаспора, пръсната почти навсякъде по света. Как се живее в чужда държава, трудна ли е адаптацията,..

публикувано на 15.08.21 в 13:15

„Клуб Неделя“ за Международния ден на младежта

В поредното издание на предаването днес, неделно и лежерно ще ви правим компания в следобедните часове. Основен акцент са младите хора - със своите амбиции, креативност, интелект, и не на последно място със своята активна гражданска позиция. Или..

обновено на 08.08.21 в 10:10

Нора Стефанова за пътешествията към вътрешния ни свят

В следващите минути ви срещаме с Нора Стефанова. Тя, заедно с още няколко приятни дами вярват, че България има нужда от повече уверени в себе си и способностите си жени, които се грижат да има баланс и са отговорни към опазването на мира и природата...

публикувано на 03.08.21 в 17:16

Пътуваме към себе си и търсим отговорите в „Клуб Неделя“

В горещия първи август, ви каним да споделите следобеда си с нас! Неделя е подходяща и за отмора, и за бягство от глъчката на големия град, защото е хубаво понякога да предприемаме кратки пътешествия към вътрешния си свят. За тази цел, сме..

публикувано на 01.08.21 в 13:31

Клуб "Неделя" с българска връзка от Австралия

Тя е пловдивчанка! Тя е един от елитните фууд-фотографи в страната на кенгурото.След 27 години емиграция в държавата- континент тя още сънува България, не е забравила приятелите си и макар  виртуално следи ситуацията у нас. Днес в предаването директно от..

публикувано на 25.07.21 в 13:11

Да си спомним за Левски в "Клуб Неделя"

Днес, 18-ти юли, предаването "Клуб Неделя" посвещаваме на 184-та годишнина от рождението на Апостола на свободата и празника на град Карлово.  От 16:00 до 18:00 часа нашите микрофони ще бъдат разположени в Националния музей "Васил Левски", а събеседници ще..

обновено на 18.07.21 в 10:08

Клуб "Неделя" за арменския празник Вартавар

Арменското Благотворително Дружество "ХОМ" (Հ.Օ.Մ., Հայ Օգնութեան Միութիւն) е независима, неправителствена и нестопанска организация, която подпомага социалните и образователни нужди на Арменските общности навсякъде по света като се стреми да запази..

публикувано на 04.07.21 в 12:44

С Анна Грозданова говорим за това как да се проваляме с размах

Анна Грозданова е организатор на семинарите по метода на Ледения Човек – Вим Хоф, практик по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, които практики ни помагат да бъдем здрави, да превъзмогваме себе си и да бъдем осъзнати и щастливи. Как да се проваляме с..

публикувано на 27.06.21 в 18:09

Клуб "Неделя" в разгара на лятото

Ще изпратим последния юнски уикенд с Анна Грозданова - организатор на семинарите по метода на Ледения Човек – Вим Хоф, практик по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. С нея ще си поговорим повече за това как да се проваляме с размах и как да извличаме..

обновено на 27.06.21 в 13:31

Гласовете ви чувам в Клуб "Неделя"

People of Maha е  българо-бразилски проект, който преди 3 години събира 3 момичета в софийска алтернативна рок група със своя авторска музика и огромна любов към сцената. Дефинират музикалния си стил като ретро-футуристичен рок с вдъхновения от поп,..

публикувано на 20.06.21 в 12:15