"На шестия ден" със Светозар Гледачев и Константин Маджаров

Червеи...къртици.. и СРС - та... Накъде тече системата?  Конспиративните сценарии и реалните игри у нас и по света коментираме „На шестия ден”. С председателя на лозаро - винарска камара "Тракия”  Константин Маджаров и финансовия анализатор..

обновено на 14.02.15 в 12:23

"Форум" от село Първенец

За червеите...и за гнилите ябълки...За реалния живот и този в политиката – тестваме мнението на хората от Първенец.  Селото, което до скоро се славеше с големи лозови масиви и производство на вино. Днес този блясък е почти изчезнал.  Причините..

публикувано на 13.02.15 в 17:52

Във "Форум" от Девин - за пороите, толерантността и живота

Във „Форум” ще чуете гласа на хората от Девин. Опасан от живописен планински район, градът е разположен в сърцето на Родопите. Селището пострада от последните порои, а придошлата река взе две жертви.  Населението на града, което наброява..

обновено на 07.02.15 в 12:07
Евгени Тодоров - журналист и адвокат Емилия Недева

"На шестия ден" - в последния ден от януари 2015-та

Тази седмица на полуострова  е евро- проветриво  Брюксел преговаря с олевяла Гърция България чете поредната си диагноза  „На шестия ден” посланията и рецептите и ще тълкуват адвокат Емилия Недева  и журналистът Евгени Тодоров...

публикувано на 30.01.15 в 16:40

"Форум" от село Марково

Марково е селото до Пловдив, известно като вилна зона, в която заедно живеят местните и хората от града.  Тази седмица тук се вълнуват от напредъка на България и защо не може да накараме съдебната ни система да проработи.  Репортаж на Живка Танчева..

публикувано на 30.01.15 в 16:35

"На шестия ден" с доктор Костадин Чифлигаров и съдия Севдалин Божиков

Готвените реформи могат да се осъществяват само, ако има твърда политическа воля. Около това мнение се обединиха доктор Костадин Чифлигаров от КАИЛ към УМБАЛ "Свети Георги" и съдия Севдалин Божиков, бивш заместник-министър на правосъдието. В "На..

публикувано на 24.01.15 в 09:33

"Форум" от село Кадиево

Реформата в съдебната система, уличното правосъдие и реваншизма, исканата от ДПС оставка на здравния министър, геополитическите игри и ролята на България - темите на седмицата намират своите коментари в днешния "Форум", където думата имат хората. Те са от..

публикувано на 24.01.15 в 09:20

"На шестия ден" - за държавата, реформите, обещаното и пропуснатото

Разрез на събитията от седмицата – по вертикала и по хоризонтала... „На шестия ден” с доктор Костадин Чифлигаров и съдия Севдалин Божиков - за реформите, управленските отчети и планове, шегите и закачките .... А във „Форум” –..

публикувано на 23.01.15 в 14:43

"На шестия ден" с Илиян Йорданов и Иво Дернев на 17 януари

„На шестия ден” – Предпоследна спирка по трасето на седмицата, в която разстрели и акции за лов на стрелци се  редуват като траверси. А по траверсите зреят блокади… Събитията, които свистят около нас коментираме с адвоката и експолицай номер едно..

публикувано на 17.01.15 в 09:31

"Форум" в Пещера

Пещера е един от градовете, в които хората организираха протестна подписка срещу орязването на влакови композиции, тъй като в града има немалко работници, ученици, студенти и пенсионери, които държат на директния си жп транспорт до Пловдив...

публикувано на 16.01.15 в 18:29