Форум от село Руен

Сгушено в планината Руен ни посреша с проходим път, но и вече със свлачище. Активирало се е рано сутринна, казват местните хора, а причината е ясна - моногото сняг, тежък и мокър, обяснява кметския наместник  Данка Илиева. За преживяното разказват и..

публикувано на 13.03.15 в 16:49

"На шестия ден" - с депутата Методи Андреев и журналиста Димитър Димитров

Сняг и бедствия в държавата.... А в Парламента - коктейл от популистки и геополитически изказвания. Политическите рокади и сценарии на фона на реалната действителност коментираме „На шестия ден”. С  депутата Методи Андреев и журналиста..

публикувано на 13.03.15 в 16:44
Анастас Константинов и Пламен Асенов

"На шестия ден" с Пламен Асенов и Анастас Константинов

Кой кого хвана за шлифера тази седмица? Събитията от седмицата на оставките коментираме в "На шестия ден" с Пламен Асенов и Анастас Константинов.

публикувано на 07.03.15 в 10:14

"Форум" от село Пъдарско

Гласът на народа тази седмица е от село Пъдарско, което е на 30 километра от Пловдив.  Някога пъдари са пазели имоти и плодородни ниви, днес е останало само името. Няма какво да се пази. Къщите все повече опустяват и се рушат. Как там хората коментират..

публикувано на 07.03.15 в 09:29

"На шестия ден" с Пламен Асенов и Анастас Константинов

Кой кого хвана за шлифера тази седмица? Тайните схеми, връзки и зависимости в държавата коментираме в „На шестия ден”  с журналиста Пламен Асенов и художника Анастас Константинов. А във форум – говорят хората от село Пъдарско......

публикувано на 06.03.15 в 16:58
Калековец

"Форум" от с. Калековец

Днес в рубриката „Форум” попадат жителите на Калековец – село, което се намира на 14 км североизточно от Пловдив в община Марица и с население малко над 2600 души.  Както и в държавата, местните хора обсъждаха една централна тема – решението да се..

обновено на 28.02.15 в 10:01

Георги Стоев и Руси Чернев - в коментарния час "На шестия ден"

Дефицити, дългове, оставки,  милиарди и милиони... и смятането продължава.  За кого - колко?  „На шестия ден” смятаме с икономиста Георги Стоев и журналиста Руси Чернев. А във "Форум"- Калековец умножава и дели. Репортажът е на Стоян Терзиев...

публикувано на 28.02.15 в 09:17

Коментарният час на Радио Пловдив в последния ден на февруари

Дефицити, дългове, оставки,  милиарди и милиони... и смятането продължава.  За кого - колко?  „На шестия ден” смятаме с икономиста Георги Стоев и журналиста Руси Чернев. А във "Форум"- Калековец умножава и дели. Слушайте в събота от 8 до 9! И..

публикувано на 27.02.15 в 16:57

"На шестия ден"- анализ на събитията от седмицата

Обръщаме се назад и що да видим? Следва пауза и голяма разочарование за всички, които чакат отговор. Няма. Отговори няма... Особено в седмицата на четирите въпросителни. Онези от тефтерчетона Левски. Мина и 142-рия 19 февруари. Отдъхнахме..

обновено на 21.02.15 в 09:38
Царацово

"Форум" - от село Царацово

Форум” е от село Царацово. То все по-малко прилича на село и все повече на предградие с увеличаваща се индустриална зона. Историята, а на моменти и истерията във и около парламента тази седмица около споразумението за дълга, очевидно е направила..

публикувано на 21.02.15 в 07:26