Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Георги Стоев и Руси Чернев - в коментарния час "На шестия ден"

Дефицити, дългове, оставки, 
милиарди и милиони...
и смятането продължава. 
За кого - колко?  „На шестия ден” смятаме с икономиста Георги Стоев и журналиста Руси Чернев.
А във "Форум"- Калековец умножава и дели. Репортажът е на Стоян Терзиев.

Водещ: Живка Танчева  

БНР подкасти:

Още от категорията

Психопатското поведение на политиците се корени в детството

Политиците се държат като психопати, a причината е дълбоко комплексна. Това е личностна патология – патология, която е свързана с начина на структуриране на характера, на изграждане на личността, т.е. това е патология, чийто генезис е заложен в детството им и не подлежи на лечение. Това коментира психиатърът д-р Владимир Сотиров по повод..

публикувано на 06.06.23 в 16:59

Обществото не иска PR арести, а някой да влезе в затвора

Разбива се статукво, съществувало дълго време с оплетени в него много хора, каза по повад последните криминални и прокурорски сюжети журналистът Слави Ангелов. Според него е ясно, че разследванията, които сега се рефрешират нищо няма да излезе, защото прокуратурата е спала твърде много време. "Барселона гейт" е прах в очите, по това дело не..

публикувано на 06.06.23 в 16:02

Кои са спасителите на българските евреи, говорят техните потомци

Тази година се навършват 80 години от спасяването на българските евреи и депортацията на 11 343 евреи от Беломорска Тракия, Вардарска Македония и гр. Пирот в нацистките лагери на смъртта. Паметните събития от месец март 1943 година бяха отбелязани по национална програма с  инициативи на редица места в страната и чужбина - шествия, научни..

публикувано на 06.06.23 в 13:58
Георги Киряков

Ключът за живота на кабинета е у Борисов

Има мнозинство за гласуване на кабинет, има ясни заявки от лидерите на първите 2 политически сили, че такова мнозинство трябва да се гласува. Има и нагласи в обществото, че редовен кабинет вече е необходим, за да "оправи нещата" и животът да тръгне по-добре, коментира в предаването "Точно днес" политологът Георги Киряков .  За оперативно мнозинство,..

публикувано на 06.06.23 в 09:49

Розалия Джинева за пенсионната реформа

В първото юнско издание на предаването Клуб "Неделя" гост в ефира на предаването бе бившият регионален директор на Териториално поделение на НОИ в Пловдив - Розалия Джинева.  Пред водещия Диян Никифоров и в студио 2 на радио Пловдив, г-жа Джинева отговаряше на въпроси свързани със социалната политика и пенсионната реформа. Освен това сподели с..

публикувано на 05.06.23 в 17:35