Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Откриха мъртъв мъж в чакалнята на Централна гара

Снимка: Сияна Спиридонова, Радио Варна

Труп на 65-годишен мъж е открит тази сутрин в чакалнята на Централна гара в Пловдив. 

Сигналът в полицията е подаден към 8 часа. 

Според първоначалния оглед по тялото няма данни за насилие. Самоличността на мъжа е установена. 

Смъртта е настъпила вероятно в следствие на измръзване или на здравословен проблем.


Още от категорията

Протест в Пазарджик срещу войната по пътищата

Пореден национален протест срещу войната по пътищата се провежда днес в 20 населени места в цялата страна. Недоволството е организирано от близки на загинали при катастрофи. Родители на деца, загинали при ПТП, протестираха пред съдебната палата в Пазарджик. Те настояват щофирането под въздействието на алкохол или дрога да се счита за умишлено..

обновено на 28.05.23 в 15:54

Асеновград отбеляза своя празник

Асеновград чества своя празник днес. Стотици асеновградчани и гости на града изпълниха Градския парк и обновения площад, за да посетят събитията от богатата празнична програма. Традиционно, празникът започна в църквата „Св. Николай Чудотворец“, където архиерейският наместник отец Йордан Георгиев отслужи света литургия за благоденствието на..

публикувано на 28.05.23 в 15:54

Миризма на газ отцепи част от бул. "Ал. Стамболийски"

Периметърът около бул. „Ал. Стамболийски“ №20 в Пловдив е отцепен от полиция, заради сигнали за силна миризма на газ от участъка, на който се извършват ремонтни изкопни дейности.  На място има и служители на пожарната, както и специалисти от фирмата „Сити газ“, които работят по проблема. Към 14 ч. газоподаването е спряно и районът е освободен.

обновено на 28.05.23 в 13:47

ОбС на "Родопи" ще очертаят приоритетите в бюджета

Разчет за работата на община „Родопи“ през 2023 година ще дискутират общинските съветници на предстоящата сесия на местния парламент във вторник .  Председателят Георги Цанков обяви, че той и колегите му от неговата група ще направят няколко предложения на заседанието, тъй като според него проектобюджетът е изготвен тенденциозно от общинската..

публикувано на 28.05.23 в 13:42

Протест срещу войната по пътищата в Пазарджишко и още 20 населени места

Поредният национален протест срещу войната по пътищата ще се проведе днес в 20 населени места в цялата страна . Протестът е организиран от близки на загинали при катастрофи, предвиждат се блокади на главни пътни артерии. Протестните действия са насрочени за 10 часа като е предвидено затваряне на движенията по ключови пътни артерии,..

обновено на 28.05.23 в 08:30