Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Поезия и форум театър във „Вход свободен“

Тази сряда говорим за поезия, театър и музика. „Лятна музикално-поетична вечер“ в Арт Аспект Пловдив & Ключове и Перли, на 7 август. Разговор с Виолета Кузмова. Очаква ни и „ВеленграДиада - квартални ФорумТ-ации от различни локации“, част от..

публикувано на 03.08.22 в 09:30

Фотоизложбата "Далеч от Африка" улавя духа на Кения

Срещаме ви с фотографа Атанас Кънев и театралния режисьор Елена Панайотова, с които ще отпътуваме "Далеч от Африка" и ще си говорим за съвместната им едноименна изложба. "Далеч от Африка" събира над 150 фотографии, които улавят духа на един различен..

публикувано на 02.08.22 в 14:51

"Вход свободен" - обед в лежерно темпо

Споделяме обедното време с интересни гости и техните истории!  Режисьорът Богдан Дарев е в Пловдив за премиерата на филма "Кавал парк", посветен на Александър Еплер. Дълго пътешествие между САЩ и България извървяват и филма и Богдан, за да разкажат..

публикувано на 02.08.22 в 09:30

Усмихнат старт на седмицата с „Вход свободен“

В разгара на лятото и в първия ден на август, питаме се - какво по-хубаво и приятно от това да си останете някъде на хладно :) и да споделите времето си след 12:00 с нас! Да, и днес във "Вход свободен" ще се постараем да задоволим всяка музикална..

публикувано на 01.08.22 в 09:21

"Вкусът на лятото" с актьора Троян Гогов

"Вкусът на лятото" ни среща с актьора Троян Гогов, в подножието на Младежки хълм, на Детската железница "Знаме на мира". Пловдив като емоция, като дух и начин на светоусещане е част от разговора ни. Говорим си за театър, за моделите на днешното..

обновено на 29.07.22 в 14:48

"Вход свободен" - последен делник

Научно доказано е, че в последния работен ден, повечето служители усещат прилив на енергия...за кратко! Енергията си днес насочваме към по-приятни мисли и разговори, далеч от професионалната насоченост. Срещаме ви с фотографите Атанас Кънев и Елена..

публикувано на 29.07.22 в 09:30

Усмихнат четвъртък с "Вход свободен"

В горещия юлски следобед ви посрещаме с усмивка и ви каним да останете с нас във времето до 14:00! Като начало, ще ви заведем на изложбата на пловдивския художник Николай Пашков - "Пейзаж и рисунка". Откриването е на първи август, а с какво ще изненада..

публикувано на 28.07.22 в 09:29

"Вкусът на лятото" с йога учителя Лана Петкова

През летните месеци ви срещаме с различни по занимания, интереси, светоглед, емоции и още куп критерии, личности. С нашите събеседници си говорим за любими неща, за нещата от значение, или онези , които просто ни карат да се усмихваме! Основно в..

обновено на 27.07.22 в 14:05

"Вход свободен" - с вкус на лято

Днес разглеждаме къмпингуването като алтернатива за онези, които не си представят почивката затворени меьду стените на хотела или оградата на комплекса. Ще ви разкажем за някои подходящи за къмпингуване места в България, но преди това ще поспорим по темата..

публикувано на 27.07.22 в 09:30

За доброто състояние на духа във 'Вход свободен"

Лятно и с две усмивки от сърце ви посрещаме и днес в ефира на радио Пловдив :) Входът е свободен, а дрескода.... както винаги удобен! И, за да повишим още повече вибрационните си честоти, днес на помощ извикахме една прекрасна млада дама с красивото име..

публикувано на 26.07.22 в 09:24