Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Различен вторник с "Вход свободен"

Днес ще ви усмихнем с много музика, добро настроение и цели две премиери :) За първата от тях говорим с Петко Желязов, част от екипа на Ratio или казано по друг начин - за храната, през погледа на науката и не на последно място, казано на достъпен език...

публикувано на 12.07.22 в 09:28

Лятна изложба в галерия “Лабиринт“

Тази събота, на 16-ти юли от 19 часа, се открива втората самостоятелна изложба в галерия „Лабиринт“ на Петя Константинова, наречена „Лятна изложба“. „Макар и наречена "лятна", изложбата събира в себе си творби, рисувани във всички сезони..

обновено на 11.07.22 в 15:20

Лятна изложба във „Вход свободен“

Този понеделник говорим за събитието "Лятна изложба" на Петя Константинова, която се открива на 16-ти юли, в галерия „Лабиринт“. Разговаряме с Елена Калпакчиева от галерията. Очаквайте и рубриката „Орисници“. Темата е лятна и отпускарска...

обновено на 11.07.22 в 09:37

Усмихнат петък с "Вход свободен"

В деня на Св.Прокопий, покровител и закрилник на пчелите и пчеларите, разбира се че ще поговорим и по тази тема, с един човек, който повече от 30-години се старае да произвежда хубав и качествен мед. Дали е трудно да оцелееш в този бранш и какви са..

публикувано на 08.07.22 в 09:26

Вечери на спорта в Пловдив

В три непоредни петъка на юли, авгус и септември  „Младежки център Пловдив“ организира Вечери на спорта. Спортовете, в които ще могат да се включат младежи на възраст меьду 15 и 29 години са баскетбол, футбол, волейбол и тенис на маса. Началният..

публикувано на 07.07.22 в 15:52

Концерти, бягане и шоколад във „Вход свободен“

Днес ще бъдем маратонци. Ще бягаме до Альоша по залез, заедно с инструктора Теодора Колева. „Бягане до Альоша по залез“ се казва събитието. Началото е в 19.27, тази вечер. Теодора Колева разказва, след 13 часа. Колегата Милко Петров ще ни каже за..

публикувано на 07.07.22 в 09:30

"Вход свободен" - мисия Ваканция

Лятната ваканция като радост за децата и предизвикателство за родителите, разглеждаме днес!  В традиционната за сряда рубрика "За и против" спорим около ваканцията при баба и дядо.  За една прекрасна и смислена инициатива на Младежки център Пловдив също..

публикувано на 06.07.22 в 09:30

Режисьорът Андрей Христозов с музикален проект

Проектът е електронен, с разнообразна жанрова характеристика и носи името EORN. Име на сегашното издание, I Still Remember You EP. Той е финансиран от НФК. На 9-ти юли, от 19 часа е неговото промо в Wunderbaer в Пловдив, заедно с Dj..

обновено на 05.07.22 в 16:17

Летен следобед с „Вход свободен“

С режисьора и музикален композитор Андрей Христозов говорим за новия му проект, „EORN – I still remember you EP“. Проектът е електронен, с разнообразна жанрова характеристика и е финансиран от национален фонд „Култура“. В събота, на 9-ти юли, ще бъде..

обновено на 05.07.22 в 09:32
Варна, 31.05.2022

"Вход свободен" с юли в сърцето

Отминалият в събота Джулай, дава началото на жадувания сезон на отпуските. Потокът към морето става все по- плътен, девствено белокожи летовници бързат по магистралите, за да придобият мечтания шоколадов тен като знак на принадлежност и слънчево..

публикувано на 04.07.22 в 09:45