Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

"Вход свободен" преди горещниците

Термометрите удариха 37 градуса и пловдивчани се успокоиха. Това, юни си беше лека пролетна шегичка! Юли едвам стигаха до 32- 33 градуса и чак сега се нормализира! Таман се бяхме подертили, че няма лято и то се амбицира. Вместо, както винаги, да се потим..

публикувано на 25.07.22 в 09:30

"Вход свободен" в разгара на лятото

Лятото влезе в пълно владение на времето  с решителни и горещи стъпки. Докато  редовия гражданин почива и се наслаждава на  отпуската , пожарникарите са на тръни и в постоянна готовност за потушаване на поредния горски пожар. Ученици и студенти са се..

публикувано на 22.07.22 в 09:40

"Вход свободен" - за жените в изкуството

Днес определено ще бъде красиво в ефира на радио Пловдив, не само защото ще говорим за изкуство, а по-важното е, че ще търсим отговорите на въпроса: Къде са жените в цялата тази картина на изкуството? В това начинание ще ни помага Росена Иванова от екипа..

публикувано на 21.07.22 в 09:18

"Вход свободен" с вкус на лято и море

В средата на седмицата и в разгара на сезона отново сме на гребена на вълната, за да разнообразим и усмихнем заедно с вас времето до 14:00. На Илинден - най-обичаният летен празник, подаряваме всяка песен от ефира на онези от вас, които празнуват името..

публикувано на 20.07.22 в 09:26

"Вход свободен" от билото на лятото

Двеста дни от началото на годината са в кошчето на календара. На 19 юли сме се докатерили до билото на лятото и ако не сме изразходвали полагаемата си отпуска, нетърпеливо броим дните до нейното начало. Закъснялата жега колебливо настъпва и започва да..

публикувано на 19.07.22 в 09:05

"Вход свободен" - късен старт на деня

Как да се предпазим в жегите и как да бъдем в кондиция? Тези и други въпроси разглеждаме днес.  Покана за красива изложба "Икебана и земята на Слънцето", ще отправи Мирослава Иванова-Хосен, икебана артист и преподавател трета степен. В рубриката ни..

публикувано на 18.07.22 в 09:30

"Вход свободен" - с вкус на лято

В средата на седмицата ви потапяме в летни емоции и много настроение!  Първото издание на рубриката ни "Вкусът на лятото" за 2022 година, ни отвежда на още едно специално място в града ни! Гост е виртуозния акордеонист Калоян Куманов. По традиция, изборът..

обновено на 15.07.22 в 14:13

Импро Театър - Уъркшоп маратон днес във "Вход свободен"

В разгара на лятото ви посрещаме с много усмивки, доза разхладителни напитки и разбира се гурме добавка от интересните събития в нашия град. Днес, заедно със Захарина Тонева и Георги Димов от Театрална къща "Шарж" ще ви разкажем отблизо и със сигурност..

публикувано на 15.07.22 в 09:27

"Вход свободен"- лятно и приятно

Този юли не прилича на предишните. Друг път по това време не се диша от горещина, а сега направо си е хладно за свикналите със субтропични температури пловдивчани. Ако питате мен, това си е направо благословия за населението, ама не- мърмори се масово, че..

публикувано на 14.07.22 в 09:45

"Вкусът на лятото" с акордеониста Калоян Куманов

През февруари 2020 г. за ректор е избрана проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак.

обновено на 13.07.22 в 14:33